Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
па нов млад шлен на форум, како и поќето млади членови сака брзо да се популаризира ама тешко му оди , моши сака зми а можи и не. И игра cs со кајганџите ии то.

Pa student vo Bugarija, od Prilep ili Bitola e : )

Si go saka fotoaparatot, gi saka zenskite ofc, saka da igra kompjuterski igri, posebno strategii... Glaven fraer e kade i da odi... Dijabeticar e =))

Тоа е Компирчо
mysmilie_1576.gif

Па многу популарен член на форум познат беше по аватарот со овцата :) еден од првите е тука . Така секогаш расположен за мајтап и муабет и то шо знам шо знам друго за него :)

од Битола е се вика Филип ,маж ми е :)
студент е иначе , хмм има 18 години ,бик е у хороскиоп и то :):):)

се вика Филип,од Битола е,има 18 год,студира во Софија мислам нешто поврзано со компјутери(нели нормално:)),познат е на форумов по тоа што е добар фотограф,има преубави порфесионални фотографии..многу е дружељубив,забавен,гѕд френд оф мајн:)и дреееме на форумов,исто као и ја:)има 4743 мислења и е регистриран еден месец пред мене,т.е.јануари оваа година:) ова беше за фликс

а емичка..исто гуд гренд оф мајн:)од Струмица е,четврта година средно општествен смер а:)хахаха има 18 години..многу е миличка,добра и мн.си ја сакам:)

па ете G e G o од струга е, има 23 години, се вика Драгољуб ако не грешам, слуша рок....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom