Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
интересна личност , секогаше хепи како шо гледам регистрирана од јули.. .

се вика Столе,од Струмица е,има 16 год,разочаран од женските:)хехехе
мн фин,забавен,има 1382 мислења,регистриран е август оваа година и има репутација на божество:)

Ima crn pojas vo karate, ja biduva vo site borecki vestini.

Saka da si go brani polot, pa zatoa ako sakate da ja tepate svojata sestra ne spomnuvajte i.

Dobra drugarka so dobar angliski, ako odite na odmor na strana moze da si ja zemete so sebe..

Nemam inspiracija deneska, aj nvm : )

Ima crn pojas vo karate, ja biduva vo site borecki vestini.

Saka da si go brani polot, pa zatoa ako sakate da ja tepate svojata sestra ne spomnuvajte i.

Dobra drugarka so dobar angliski, ako odite na odmor na strana moze da si ja zemete so sebe..

Nemam inspiracija deneska, aj nvm : )
неам вежбано карате во животов:)нити боречки вештини:)

maca_mk напиша:
неам вежбано карате во животов:)
Ne mora da se pravdis, nema da se plasat od tebe... Poznavacite na borecki vestini gi koristat samo vo natprevari ili koga imaat golema potreba.

Немам видено некој со толку позитивна енергија.. навистина, ги сака ред хот чили пеперс,Роби Вилијамс мислам.. . хитче кое си го потпевнува у последно време.. hey there delila .. . 18 godini и то...

Gi znae site zenski na forumov... Ke go kazam na zenska mu, ke go ubie.

Ima cudno prezime, naviva za cuden klub... Pa toj e cuden =)))

хммм регистриран во мај ...а веќе 3,656 мислења...претпоставувам дека обожава да мати кајгана

Мислам дека сака да игра фудбал, виси по кладилници и сака плавуши. :pos::pos::pos:

34 години...хммм, ја мислам овој нема попаметна работа што иде на кајгана, или пак премногу му е паметна работата па вака одмара

Ама баш ништо. Инаку (од автар) ептеен личи на Паул од "orange country choppers"
jr-paul.jpg

Знам дека прв пат го гледам на форумов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom