Се што знаеш за членот над тебе

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Od centar, se vika tamara (mrzi da ja vikaat taka, valjda:)) ima 15 god i se zapisala u boris:toe:

16 години,од Скопје е учи у јбт.....друго ви пишав веќе на предходните страни!:toe:

се кара со мајка и ..
запишана е во Борис на правен смер..
кафеава коса, кафеави очи ..
дрти грл
другака на Покерфејс, Тина..

:toe:

се кара со мајка и ..
запишана е во Борис на правен смер..
кафеава коса, кафеави очи ..
дрти грл
другака на Покерфејс, Тина..

да те исправам другарка само на ПОКЕРФАЦЕ!
и не се карам со мајка ми!:smir:

... да пишува сега за ... мариоо на пр? пили .. еееј мариоо, зошто според тебе е лоша ...

у пм .. знам, играчница е, ама едно глупаво правило неможете да почитувате? Се што знаеш за членот над тебе, исполнете го тоа баарање, а потоа додавајте цитати или офтопик муабети...

он: тамче има прекар тами
другаркака и е покер фејс
скарана со тина
убаво девојче-кафеава коса, кафеави очи, средна висина..
дрти грл
толку...

|
V

ако знаеш дека не знаеш ништо за членот над тебе, не пишувај. прескокни ја темата и онака не се бројат постови од играчница, ништо не губиш..
и коментари како : кажав пред малку.. или кажи пак или не остирај

уствари, што ми е гајле мене, штосакате правете ..
денов е најубав во август 2009, не се замарам веќе ..

зш има 19 год..и дреме у уграчница
is it normal?:XD:

ok znam Тамара 15 год борис ... и то

зш има 19 год..и дреме у уграчница
is it normal?:XD:
LOL glup si ili za glup treniras. Sto ima vrska toa si sedam si tepam vreme, btw imam 1000 drugi postovi na drugi temi a u igracnica pisuvam samo zadnive mesec dena.
Inace za tebe znam deka imas 16 godini, spies u igracnica, ucis u jbt, od cair si, i go mrazis vardar:baeh:

16 години,сите го знаат ко Инфекшн-Инф,учи у јбт,живее у скопје уше малце ќе пуни 17 ж,трета година...не е по фудбал и кога иде на утакмица секогаш го пропушта голот пошо е свртен позади и муабети:toe:(за инфи беше ова)
а за Сајбер има 19.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom