:( Се работи за здравје,Ве молам помогнете ми!!

• Креатор на темата Креатор на темата katrin1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најискрено ако можете фатете си во Словенија!Откако јас се влечев по болници 2 години и што се не ми кажаа,видов дека луѓево кај нас се далеку од доктори,а и дек љубезноста им е на катастрофално ниво,па си отидов Во универзиетската клиника во Лубљана.За два дена видоа до што е работата.

Значи едноставно не не бива.Се е партиско,за жал и здравството.
Така да мој совет фатете си надвор некаде,по можност Словенија!Таму вакви грешки сигурно не прават,а и одговараат за своите постапки.

Најискрено ако можете фатете си во Словенија!Откако јас се влечев по болници 2 години и што се не ми кажаа,видов дека луѓево кај нас се далеку од доктори,а и дек љубезноста им е на катастрофално ниво,па си отидов Во универзиетската клиника во Лубљана.За два дена видоа до што е работата.

Значи едноставно не не бива.Се е партиско,за жал и здравството.
Така да мој совет фатете си надвор некаде,по можност Словенија!Таму вакви грешки сигурно не прават,а и одговараат за своите постапки.

Ако сакаш да споделиш, од што беше болен и каква дијагноза ти дале тука за разлика од тие во Словенија?
Друго што сакав да те прашам, кој е твојот став за приватните болници како Филип Втори во споредба со државните во Македонија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom