Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 ноември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
Е баш многу ме интересира ова..оти мене мн.страв ме фака од темница..сакам да слушнам ваше мислење..

Абе од таа темница многу страв ме фаќа не знам зошто ама се ми се прават некој филмови дека има некој зад мене ме демнее и такви некој ствари.....

I mene koa idam onaka nekade sam u nekoja temnica si praam film4inja u glaata deka nekoj me sledi...

jas pa obozavam temnica.....koga spijam na primer sakam se da e temno prst da ne se gleda inace ne mozam da zaspijam..a i ne se plasam od temninata bas si ja sakam :vozbud:

pa za spienje normalno..:)ama zborame..koga ne spieme..setanje na vecer.samo mese4eva svetlina..i sl..

Е баш многу ме интересира ова..оти мене мн.страв ме фака од темница..сакам да слушнам ваше мислење..

напротив, обожавам да ги плашам другите во темница. Само не ми е јасно темава зошто е во мистерии, мистерија ти е фобијата од темница?

Сакам темнина кога сам ќе си ја создадам, а не сакам кога друг ми ја создава!

многууу ми е страв од темница, и ден денес спијам со барем малку светло... ми се има случено некогаш кога ке се разбудам у сред ноќ и мојте ми го изгасиле светлото и паника ме фаќа , одма рипам од кревет... многу ми е страв :nesum:

пааа ретко ...пример во планина кога е темно би ме фатило страф

На темницата гледај како на отсуство на светлината, а кога е темно и никој не те гледа можеш да правиш многу работи....

ич не се плашам... напротив кога се враќам од излегување на пример..супер ми е ... . плус си размислувам на тишина.. .ич не се ни замарам да мислам дали некој ме следи.. . а ако мислите на тоа и повеќе ќе ви е страв.

на пример шо ? чудовиште... :pos: :pos: stajte si mp3 ka та на уши и `летејте` :)

abe brat znajs kako e..se izlegva od umot..vervame vo se..:)senista duhoj edno drugo..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom