*princess*
..SiMpLy GorGeOuS..
- Член од
- 17 февруари 2008
- Мислења
- 747
- Поени од реакции
- 21
Обично по некој успех или било какво добро извршено дело,,примаме пофалби од најблиските..Тоа е сосема нормално,,и секако и ние го правиме често..Но,,колку вие самите се наградувате за некое направено дело? Го цените ли вашето мислење како повредно од туѓото или пак,,кога станува збор за пофалби сметате дека тие постојат за да бидат дадени од други? Да,,точно е дека е така,,но сепак убаво е чувството кога сме задоволни од себеси и сакаме да се наградиме за некој постигнат успех..Го правите ли вие ова? Кога последен пат ви се случило? Со што обично се наградувате?
За мене можам да кажам дека убаво е чувството кога сум задоволна од себе и од она што сум го постигнала,,а било добро за мене..па така и често знам да се почастам со нешто што во моментот ми прави мерак..Преубаво е чувството кога знаеш дека другите го оправдуваат и ни упатуваат пофалби за нешто за што навистина сме се потрудиле ,,и тоа особено го ценам,,посебно кога е искрено кажано,,но секако дека треба и самите да си упатиме некоја тн награда,,што можеби ќе ни биде и поттик за постигнување на уште поголеми успеси...
Сега вие сте на ред..повелете
За мене можам да кажам дека убаво е чувството кога сум задоволна од себе и од она што сум го постигнала,,а било добро за мене..па така и често знам да се почастам со нешто што во моментот ми прави мерак..Преубаво е чувството кога знаеш дека другите го оправдуваат и ни упатуваат пофалби за нешто за што навистина сме се потрудиле ,,и тоа особено го ценам,,посебно кога е искрено кажано,,но секако дека треба и самите да си упатиме некоја тн награда,,што можеби ќе ни биде и поттик за постигнување на уште поголеми успеси...
Сега вие сте на ред..повелете