SE K800i или N73

• Креатор на темата Креатор на темата iceman
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 март 2006
Мислења
63
Поени од реакции
0
Decki vo dilama sim, imam moznost da zema eden od ovie dva telefoni ama po forumite na net ima razlicni kritiki za dvata nekoi gi plukaat nekoi gi falat (se odnesuva za 2-ta isto, nekoi vikaat deka k800i e spora,paga, ne slika, se zeznuva joystikit.. a nekoi istoto go vikaat za n73) taka da mi trebaat informacii ima nekoj iskustva so bilo koj od ovie 2 telefona:toe:

Е ова ти е више дилема...
Вака ако сакаш више да вадиш квалитетни слики тогаш нема разум...Идеш на к800и со BestPic технологија...значи место една он вади 8 слики и има автофокус и Xenon блиц...

Е сеа нокиата има Симбиан систем и позитивно е што нема џојстик...ако сакаш више функции ондак нокиата :)

Еве да ја разубавам темата

Н73

24719-n73.jpg

01_n73_lowres.jpg

к800и

k800i.jpg

sony_ericsson_k800i.jpg

K800i... боље ми е, а аргументот со камерата држи вода! само едно ми пречи кај сони ериксон:од моделот Т600 па даље сите ми се слични во формата... нема никаква иновативност во поглед на дизајнот... зборам за T,K,W(овде има мала разлика кај некои модели:W850i W950i...

Јас ти препорачувам k800i, нешто повеќе од 3 месеци сум корисник на овој мобилен телефон и сум презадоволен, се си е ок и не сум имал никаков проблем до сега. Нема Симбиан ама нуди многу!

Vo momentot imam 6230i sem kamerata i maku izgledot nema nikakva promena 6233 barme toa sto go vidov. Isto taka razbrav deka na K800i brzo i se kinela membranata?!?

iceman напиша:
Vo momentot imam 6230i sem kamerata i maku izgledot nema nikakva promena 6233 barme toa sto go vidov. Isto taka razbrav deka na K800i brzo i se kinela membranata?!?

која мембрана? хименот?

ок, пошто јас сум сервисер за ГСМ, можам да ти кажам од точни информации дека не се кине мембраната на к800.

Nokijata e bolje .Ovoj SE mnogu dizajnot mi e zaeban kao SE t610 e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom