Се гадите ли од орален секс?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ма неќам бре секс без обострана оралка,без орал се осеќам....злоупотребен а кога ќе си го потпишеш името на пичето со јазикот е друго:)

башка јака ерекција добиваш.

За жал изгледа во право е бидејќи машко знае како му е на машко при оралка,ова го тестираа мислам германски сексолози и мереа активност на мозокот и испадна дека гејоњ повише уживаат во орал ама и анален секс оти кружнио мускул кај гејоњ е појак и повеќе стимулира от тој кај женско убаво газе :)

Ма налет ја и така Анал неќам,нит сум пробал гзето е за плескање!!

--- надополнето ---

тууу..од што да се гадам.....најубаво ми е кога лижам влажно, месесто, розово...ПИЧЕЕЕЕЕЕЕЕ...МММММммм

Ама треба да има и мала шумичка...пали:)

Совет до девојките приликом оралка да не џвакаат мастика,се дешаваат опасни ствари.:drk::pos2:

Со тек на време се помалку сакам да си ја задоволувам партнерката орално и таа самата тоа не го обожава но затоа јас си добивам рајско задоволство од нејзина страна.
Колку и да помалце го практикувам од моја страна сепак неможам да и одолеам кога ќе бидат срамните усни малце потечени а да им напраам ураганче со јазикот :))

Совет до девојките приликом оралка да не џвакаат мастика,се дешаваат опасни ствари.:drk::pos2:
баш пред некој ден имав и имасе мастика ми се залепи малку ... што е толку опасно и какв исе проблеми може да има .. :vozbud:

Мене муабетот ми паѓа ко вицот за плавушата „А затвори очи шири нозе“, незнам секс без орал не ми е секс, комплетно сите места задоволени и играчите на терен коа ќе легнеш на грб да блештиш од задоволство јбга без тоа не се смикнуваат гаќи, сеа има периоди коа знаеме и со оралка да завршиме работа ако тргне не запираме па затоа има и втора рака и за наша среќа долга ноќ и деца што имаат длабок и убав сон :)

зависи ако сум ептен запален и ги симнувам гаќичките на девојката и се фрлам на работа :pipi:, е сега кога има обично менструација и нема друго чаре за секс е тогаш ми пружа орално задовлоство, ништо не може да го замени вагиналниот секс кога ќе ти скока женската на ку.от,:vozbud:

Гадење? Кое гадење, најубаво нешто! :vozbud:

Практикувам орален почесто, па и го преферирам, во споредба со анален.

Најубаво кога взаемно се дејствува, обострано задоволство, нема поубаво :P.

И Смарт е во право, колку сака нека биде девојката вешта и со искуство, само друго машко може да го погоди оралниот секс како што треба на некој тип, бидеќи и двајцата се мажи и знаат што пали а што не ;)

Истото важи и за девојките инаку :D.

Не се гадам, напротив уживам во целата таа работа :) И да, не може несакајќи да ти сврши :) Може само да не сака да се тргне ;)

Зарем има такви ??? :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom