СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Macedalien напиша:
Денес цел ден онаквев. :icon_roll
Цел ден?
Шо онаквувалко имаш ти, да си набавам и ја такво?

П.С Втор дел: Опитувалката беше, дали се онаквуеш, не дали онаквуеш.
Да не те онаквам.:)

онаквуеш е српски,
онадам е македонски, говорете македонски

UnMistakable напиша:
Se ebev:P ustvari i ne bas, traese 3-4 casa a nemase penetracija :lud:

Да ја решам мистеријава ... сајбер секс? Маце и Сторми врска немате, све јас ли морам да ви кажувам?:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

divine напиша:
unmistakable напиша:
Se ebev:P ustvari i ne bas, traese 3-4 casa a nemase penetracija :lud:

Да ја решам мистеријава ... сајбер секс? Маце и Сторми врска немате, све јас ли морам да ви кажувам?:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ne. ako vistinski baknezi, miluvanja, lizenje, grickanje.... itn itn se narekuva cybersex togas mozebi i e :kez:
zar mora sekoj seksualen cin da zavrsi so penetracija ? :lud:

UnMistakable напиша:
ne. ako vistinski baknezi, miluvanja, lizenje, grickanje.... itn itn se narekuva cybersex togas mozebi i e :kez:
zar mora sekoj seksualen cin da zavrsi so penetracija ? :lud:

Кај оние над 14-5 години, после неколку саати бакнежи, милувања, лижења, грицкања ваљда .... :raz:

Некој имал мензис, значи. Тоа ќе да е работата.

spooky напиша:
Некој имал мензис, значи. Тоа ќе да е работата.

Лижење и мензис мх, мх, мх:pos: :pos: :pos:
Туку ај да не се мешаме како баби по приватни животи, секој различно се задоволува ... од нашето битно да не кратат!:kez:

Не кажаа кој кого лижел. И како. Ама во право си, кој сака да чита - има еротска колумна :)

Аман спуќи - коа видов твое мислење се стресов. Си реков : ”Толку ли жената го влечи за нос што сега се фали и одговара со насловот на темава?” :raz: :icon_roll

Macedalien напиша:
Аман спуќи - коа видов твое мислење се стресов. Си реков : ”Толку ли жената го влечи за нос што сега се фали и одговара со насловот на темава?” :raz: :icon_roll
Море, ти за таков ли ме мислиш? Па кога ќе ми дае жена ми, јас цела нова тема отварам од радост!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom