Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cYb3rc0re напиша:Ајде брзо, споделувај, кои пози, кај ти сврши, анал, орал, оргазми...
:lol: :lol:
samo anal ne.nevina sum seuste tamu.site mozni pozi i svrsi vrz mene a i nekolku pati goltnavcYb3rc0re напиша:Ајде брзо, споделувај, кои пози, кај ти сврши, анал, орал, оргазми...
:lol: :lol:
kikiki напиша:samo anal ne.nevina sum seuste tamu.site mozni pozi i svrsi vrz mene a i nekolku pati goltnavcYb3rc0re напиша:Ајде брзо, споделувај, кои пози, кај ти сврши, анал, орал, оргазми...
:lol: :lol:![]()
i mene na pocetok mi bese cudno kako moze da svrsuva tolku mnogu no sega mi e sekojdnevno. blaze si miMacedalien напиша:kikiki напиша:samo anal ne.nevina sum seuste tamu.site mozni pozi i svrsi vrz mene a i nekolku pati goltnavcYb3rc0re напиша:Ајде брзо, споделувај, кои пози, кај ти сврши, анал, орал, оргазми...
:lol: :lol:![]()
Аман колку време немал свршено - нејсе фонтана ќе беше тоа? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ух, кикирики, блазе си му! Да те "џврчка", a ти онака окезена да му се смешкаш: "кикики"!kikiki напиша:site mozni pozi i svrsi vrz mene a i nekolku pati goltnav![]()
Мистичен напиша:Ух, кикирики, блазе си му! Да те "џврчка", a ти онака окезена да му се смешкаш: "кикики"!kikiki напиша:site mozni pozi i svrsi vrz mene a i nekolku pati goltnav![]()
![]()
svrsiv poveke pati i klitoricki i vaginalno.cel den sum okezena da....cYb3rc0re напиша:Најочекуваното не го добив. И на темата Женски оргазам ниедна не одговори.
Дали ти (лично) сврши (воопшто) или не, и ако сврши, кој оргазам, клиторичен или вагинален.
За него не е битно, ни колку флуиди имало, ни дали се испотил, ништо.
Мистичен напиша:Ете глеаш, опуштени си се, не им влијаев негативно...!![]()
Macedalien напиша:Ах... Ништо. Дивајн,видов дека си реплицирала на темава па ми се причини дека си се онадела ама ништо... Ќе чекам другпат![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: