СЕ ЕБЕВ! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
gTp напиша:
not everyone scores as much as u do divine, we're not good players maybe :)

:lol: :lol: :lol: Фала на муабетот, сега се усрамив и не пишувам повеќе :cry: :oops: :oops: :oops:

:) abe ja u temava ne gleam poenta...doagjash pishuesh i did it, i tolku....ako vekje kazuvame, da bide u detalji, bi bilo drugshe

Е па неможе да се кажат детали кога е сушна сезона ... а јас и така премногу ви се истакнав :lol: :lol: 8)

за кого како сушна.... али како што си кажав, ако веќе се кажува, нека биде мрсно....

мај поинт оф вју

gTp напиша:
за кого како сушна.... али како што си кажав, ако веќе се кажува, нека биде мрсно....

мај поинт оф вју

Се сложувам! Сепак темава е на сеир, и да се насмееме малце и да оговараме нема гајле :lol: :wink:

:) абе ок, не викам ништо, ај да не забегуем од тема... НЕ ЕБЕВ и НЕМА ДА ЕБАМ! :)

Гтп, ај не си ебел, ај ок. Ама зашто да не ебеш и во иднина? :lol: :lol: :lol:

e шо знам, онака, тапа ми е, плус ја сум си верен на десанка шакиќ

gTp напиша:
e шо знам, онака, тапа ми е, плус ја сум си верен на десанка шакиќ

Ау извини, лоши мисли ти наметнав ... е па сподели нешто од искуството со неа, ако е премногу замрсено некогаш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

:) па може некат да биде ептен мрсно... коа кје почне да пљука па вамте тамте...незгодно е, али јебеш га си ја сакам и неам срце да и раскинам

Sakas da kazes deka od rakata pravis pi**a a od ku**t glupak?

ne, od rakata praam dupka, od kurot vibrator :)

od rakata praam dupka

Aj objasni kako ti uspeva??? :lol: :lol: :lol:

zazimam stav podlegnat na fotelja, pruzham ruka, si sredno prste si go fakjam palecot, i drugite prsti gi spojuvam naokolu....i ete ti, lesno e, probaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom