Се бара бебиситерка во Виена

• Креатор на темата Креатор на темата Dream
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2007
Мислења
176
Поени од реакции
49
Baram bebisiterka za 2 godishno dete vo Viena za tri meseci(tolku smee da ostane). Po moznost nekoj koj znae ili studira germanski ama toa ne e presudno. Najbitno e da znae da cuva i da se igra so deca. Sekoja sabota i nedela se slobodni denovi. Prevoz, spienje i jadenje e obezbedeno. Nikako pushaci, zatoa sto sme nepushacka familija. Za drugite detali moze naknadno da se dogovorime. Zainteresiranite neka ispratat privatna poraka.

Девојката нуди работа во Виена, ако сакате пишете и пп, ако не сакате исто како да не сте ја виделе темава :)

Sakam nekoj od Makedonija zatoa sto tuka samo poljakinji i cehinji se javuvaat, ic nema da se razberes so niv a i jas so deteto zboruvam makedonski a maz mi germanski. Taka da bi bilo ubavo nekoj od mk, ke si poraboti i ke si proseta malku i ke se razbereme kako lugje.

Uste ednas da pojasnam: baram bebisiterka isklucivo za maliot, a ne domasna pomosnicka, germanski ne mora da znae i mi treba za najmalku dve godini (samo so mak. pasos moze da ostane tri meseci pa da se vrati vo mk tri meseci pa pak da dojde vo viena). platata e 250 evra so ogled na toa deka hranata, pat i spienje e obezbedeno. I koga jas i maz sme doma onda nie go cuvame maliot. I kako sto gore spomnav sabota i nedela se slobodni denovi. Se nadevam deka so ova gi odgovoriv site prasanja, no ako ima uste nesto slobodno pisete :)
--- надополнето: Nov 18, 2011 7:54 PM ---
A uste nesto, mi treba nekoj od april mesec

имате избрано некој? Ако не, да поразговараме, сум чувала деца (3, 7 и 9 годишни девојки, доказ со фотографии и видео) и знам германски. Поздрав

...BARAM RABOTA VO VIENNA...(((cuvanje deca vo makedonska familija)))

baram rabota vo vienna, cuvanje na deca!!! pisetee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom