Samsung i900 OMNIA vs. Nokia n97 vs. Nokia x6 vs. Sony Erriccson Vivaz...

• Креатор на темата Креатор на темата ilija02
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 јуни 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Sakam da kupam nov mobilen ama nikako nemozam da se odlucam pa ajde mislenja da slusnam. Vo momentov imam Samsung Omnia i900, ama sakam drug da kupam, Nokia n97 mi e nekako najdobar ama sepak se dvoumam... Ajde pomognetemi i kazete vase mislenje... moze da e i nekoj drug, ne mora od ovie navedenive... ama so cenata da e kolku niv odprilika... jas sum za n97 deka sama QWERTY tastatura, ali ako e dobar i bez nea telefonot ne mora da ima...

Брат или омнија или нокија, на самсунгот менито е ного добро изработено само да си знаеш, незнам за шо ти треба ама има добри игрички, асвалт 4, симс, тетрис, солитер и ред други, има ного бесплатни игрички а и за работа ке ти послуже многу со ексел, пауер поинт итн. Дома ако имаш вејлан ке си флеваш бесплатно у интернет нема да се заебаш .. А нокијата го има 1 пријател и ного ме аресе оти има тастатура ама секој телефон си има и свои слабости види си ти и ткаа зз :))

Значи дечкото има омниа, сака X6, N97 или Vivaz ... мада не си требал да ја ставаш омниата во споредба ... од набројаниве ќе ти кажам дека N97 има многу багови софтверски, не толку квалитетна изработка и издржливост, Vivaz и X6 се сеуште нови и не се уште покажани на пазарот ... кога веќе би избирал би се одлучил за Nokia X6 од овие или iPhone 3G/3Gs

телефонов е порнич:drk:
LG-Chocolate-BL40-Touchphone.jpg
:drk:
LG BL40 New Chocolate​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom