Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за овој телефон ?? Како ви се допаѓа доколку го имате ??
Za Galaxy ACE ke ima official android 2.3.3 update. Inace go imam telefonot i sum prezadovolen. Lesen za koristenje i ima sve sto mi treba. Edinstvena mana e sto nema flash support ama ne se sekiraj mozes da gledas youtube bidejki telefonot doaga so vgradena youtube app. Inace so noviot update vikaat deka dosta ke go podobrat telefonot a inace so unoficial 2.3.4 android update mozes da snimas videa so 30 fps dodeka so standarniot 2.2 froyo koj doaga so telefonot moze da se snima video so 15 fps.Доста брз, интересен дизајн и сл. но мора да знаете дека некои серии на самсунг андроид телефоните нема да имаат апдејти, не се замаараат од самсунг. Пример i5800и за цената според мене не вреди.
Сум си играл со телефонот и да ви кажам супер е.. за парите и тоа како вреди..Само жално што нема фул флеш подршка..Што мислите за овој телефон ?? Како ви се допаѓа доколку го имате ??
Точно..а повеке и не ти треба..Za Galaxy ACE ke ima official android 2.3.3 update.
I5800 има официјален 2.2 од СамсунгДоста брз, интересен дизајн и сл. но мора да знаете дека некои серии на самсунг андроид телефоните нема да имаат апдејти, не се замаараат од самсунг. Пример i5800и за цената според мене не вреди.
Za Galaxy ACE ke ima official android 2.3.3 update. Inace go imam telefonot i sum prezadovolen. Lesen za koristenje i ima sve sto mi treba. Edinstvena mana e sto nema flash support ama ne se sekiraj mozes da gledas youtube bidejki telefonot doaga so vgradena youtube app. Inace so noviot update vikaat deka dosta ke go podobrat telefonot a inace so unoficial 2.3.4 android update mozes da snimas videa so 30 fps dodeka so standarniot 2.2 froyo koj doaga so telefonot moze da se snima video so 15 fps.
Ако се ти работи Ок на телефонот нема потреба да го апдејтираш. За да го апдејтираш (ако нема официјален софтвер од Samsung) на 2.3.4 ти треба root т.е. целосна контрола на софтверот а со тоа ја губиш гаранцијата. Е сега ако ти е ептен мерак да имаш 2.3.4 со root преку програмче ODIN можеш да го инсталираш а ако пак сакаш да го вратиш на фабрички има и unroot. Ѕирни на XDA developers или You tube има се детално таму опишано како се прави.Jas vcera go zemav telefoncevo od Vip i na prv pogled se e top. Arno ama imam mal problem so internet konekcijata ... Doma iam dva kopjuteri povrzani so ruter koj ima predavatel vozdusen vgradeno vo nego. I neli so wi-fi mozam da se uklucam preku nego? Odam vo opcii si pustam wi-fi go naoga mojot predavatel vlagam pisuvam lozinkata mi iskaca povrzani ste i op za nekoja sekunda paga, i non sto taka a super e si faka pisuva odlicno deka ja naoga taa mreza ili kako i ad se vika. inace 2.3.3 mi e verzijata na Android. E sega ako nekoj znae molam da mi pomogne baraj jas na youtube ima slucni problemi ko mojov citam nesto Root (ali vrska neam sto e toa) treba da se update-uva ili sto znaci toa???? PLS HELP MEEEEE))))
INACE CELO VREME SUM JA GRESEL LOZINKATA HAHA SEPAK AKO ZNAE NEKOJ NEKA KAZE DALI E DOBRO DA SE PRAVI UPDATE OD 2.3.3 na 2.3.4![]()
Ако се ти работи Ок на телефонот нема потреба да го апдејтираш. За да го апдејтираш (ако нема официјален софтвер од Samsung) на 2.3.4 ти треба root т.е. целосна контрола на софтверот а со тоа ја губиш гаранцијата. Е сега ако ти е ептен мерак да имаш 2.3.4 со root преку програмче ODIN можеш да го инсталираш а ако пак сакаш да го вратиш на фабрички има и unroot. Ѕирни на XDA developers или You tube има се детално таму опишано како се прави.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1165
Zdravo na Site...sto mislite za SAMSUNG GALAXI MINI,kakvo telefonche e oti sakam da zemam,mi se gledam dobro,valda ima solidni opcii..????
Колку пари толку музика. Затоа е ефтин и мислам дека вреди за парите а ако сакаш да не те болат очи побрз процесор, подобра камера тој телефон ќе е минимум 2-3 пати поскап од галакси миниАко си користел подобар од тој телефон, тогаш очи ќе те болат од лошиот екран со мала резолуција