Самоубиство

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
после долго време размислување ... конечно решив да си го одземам животот ... многу ми беше мило што бев член на форумов, сакав да останам уште малце .. но сепак смртта ме повикува во нејзините топли прегратки .. се гледаме во пеколот !

Збогум!

:besilka:

Абре сега па на тебе кој ти курац! Дај молимте не се занасај! И што сега!? Напраи нешто?! Дај молимте приберисе мислам дека си доволно зрел да размислиш за ситуацијава!!

после долго време размислување ... конечно решив да си го одземам животот ... многу ми беше мило што бев член на форумов, сакав да останам уште малце .. но сепак смртта ме повикува во нејзините топли прегратки .. се гледаме во пеколот !

Збогум!

Мило ми беше што 15 минути одвои од твојот живот за да ме исчиташ на мсн.

Мој совет:

Колку и да сме тажни

денес утре ќе се смееме
Колку и да е мал светот
Е добро место за живеење
Колку и да сум немоќен би правел чуда
Колку и да е тежок ЖИВОТОТ Е УБАВ

Абре сега па на тебе кој ти курац! Дај молимте не се занасај! И што сега!? Напраи нешто?! Дај молимте приберисе мислам дека си доволно зрел да размислиш за ситуацијава!!

шо да размислам .. ШО ДА РАЗМИСЛАМ ?? а ? .. јебига пеер .. заебан е животот .. барем за мене .. неќам веке да постојам на овој свет .. тајтлот ми кажува све ...

:suicide:

Гледам уште си онлајн. Ако имаш толку муда, јас ќе ти дадам пиштол за да се самоубиеш.

ро
шо да размислам .. ШО ДА РАЗМИСЛАМ ?? а ? .. јебига пеер .. заебан е животот .. барем за мене .. неќам веке да постојам на овој свет .. тајтлот ми кажува све ...

:suicide:
Добро смаили....send me a picture...

:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Ако те видам онлајн и утре, и официјално си најголемата кукавица што сум ја сретнал било каде. Ај сеа чекам да се убиеш ако ти држи.

Збогум!

оди бе ... сеа демек сите да ти речиме:ејјј немој аман,жити господ.
да ти се лигавиме сите и на крај демек ке ни се заблагодариш,сме ти го спасиле животот...
еден совет,е*и се со пластично шише!
ај уше еден,не влегувај во филмчина...демек ке се убијам...ако утре пишеш на форумот следен пат ко ке те видам LIVE ке те пљукнам влице...после тоа ако сакаш и ферска ке напрајме...

за болдираново...типично за лузер,или поблаго речено wanna be нешто шо ни во сон не можеш...смрта те повикувала,види го ти него поет...
и на крај се гледаме во пеколот ц ц ц...не знам зошто ти пишувам,но барем ако сакаш да си корисен за нешто снимај се како умираш барем да маваме сеир сите кајганџии на нешто...

Еднаш размислував-но за да дојдеш до таа фаза треба навистина да почнеш да се мразиш себеси од дно на душата.

оди бе ... сеа демек сите да ти речиме:ејјј немој аман,жити господ.
да ти се лигавиме сите и на крај демек ке ни се заблагодариш,сме ти го спасиле животот...
еден совет,е*и се со пластично шише!
ај уше еден,не влегувај во филмчина...демек ке се убијам...ако утре пишеш на форумот следен пат ко ке те видам LIVE ке те пљукнам влице...после тоа ако сакаш и ферска ке напрајме...

за болдираново...типично за лузер,или поблаго речено wanna be нешто шо ни во сон не можеш...смрта те повикувала,види го ти него поет...
и на крај се гледаме во пеколот ц ц ц...не знам зошто ти пишувам,но барем ако сакаш да си корисен за нешто снимај се како умираш барем да маваме сеир сите кајганџии на нешто...

човек па ти озбилно си ме сватил бе :pos::pos:

Најглупавата работа шо можи едно човечко суштество да ја напрај!!
Како можи бе?како можи? Демек ќе решиме нешто со то? Ќе избегнеме проблем???Абе дај молим те..Како прво..Тие луѓе според мене се себични, зашо мислат само на себе, гледат ТИЕ да избегат од проблемите..А другите..?Блиските?Не размислуват како би им било на нивните блиски доколку нив ги нема?Себични!!
Како второ..се најголемите кукавици на цел свет..Мислат дека во тој момент не постој подобро решение и ај, ќе си ом од овај свет, друг нека ми ги решава проблемите штом не можам јас..
Колку луѓе стигнале до дното на бедата, до депресија..и не знам уште какви пострашни работи, па нашле сили и се извлекле..А демек овие другите, толку им е тешко, шо не можат појќе да издржат и ај..пиштолот..!!И..уште една работа..Животот е свето нешто..Нешто шо ни е дарено од Бога..И од него треба да биди земено..КОЈ сме ние да одлучваме кога ќе умриме!?...

tocno e deka samoubistvoto e kukavicka rabota....toa go pravi covek koj sto ne moze da si se sooci so svoite problemi i resenieto go bara vo samoubistvoto..... no sepak, mislam deka za toa treba hrabrost..za da se samoubies...samata pomisla da si go odzemam zivotot me plasi na primer besenje ili frlanje od na petti sprat, ne moze sekoj da go napravi toa....

tocno e deka samoubistvoto e kukavicka rabota....toa go pravi covek koj sto ne moze da si se sooci so svoite problemi i resenieto go bara vo samoubistvoto..... no sepak, mislam deka za toa treba hrabrost..za da se samoubies...samata pomisla da si go odzemam zivotot me plasi na primer besenje ili frlanje od na petti sprat, ne moze sekoj da go napravi toa....

како може да треба храброст за кукавичка работа ?

kukavicka rabota rekov zatoa sto ne moze da se sooci so problemite i ne se obiduva da gi resi...i se samoubiva..... a hrabrost zatoa sto ednostavno za takov poteg treba hrabrost da ima covek... razumes? jas na primer nemam hrabrost da se samoubijam se plasam :)

тоа нема ни грам логика .. а што ако неможе да ги реши проблемите ? што ако има храброст да се самоубие ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom