Само за девици

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Зошто кликна кога не си девица? Бар во хороскоп да беше.

https://codebabes.com/
Странава е за девици во програмирање, HTML, PHP и останати ИТ работи. Учиш тоа додека ги гледаш женските. Како напредуваш во нивоата, така повеќе се соблекуваат.
После проектов жените немаат право да се жалат дека не се доволно почитувани и истакнати во ИТ сферата.

У мое време кога учев немаше такви ствари :place:

По девица од мене Амин, и во малото прсте сум девица и колку и да се трудам сега да учам нема да стасам никаде,
ниедно петле-копче нема да се откопча со моето учење-знаење а не пак да дојдам до голо меше да видам,
затоа си одам во секси среда,што е сигурно-сигурно си е , ај чао.

По девица од мене Амин, и во малото прсте сум девица и колку и да се трудам сега да учам нема да стасам никаде,
ниедно петле-копче нема да се откопча со моето учење-знаење а не пак да дојдам до голо меше да видам,
затоа си одам во секси среда,што е сигурно-сигурно си е , ај чао.
Ам море Анчо само комшивки и калуѓерки гледаш. Нормално, тие наоблечени се до максимум. Мантили, суќни, престилки.... ееееее дур да стигниш до мешето, женати 20 пати ќе те имат побарано кај си :icon_lol:

он топик, супер е концептов, само да не се заборави дека добра секретарка во канцеларија е нешто као 3Д. Поголема инспирација амин :love:

плух да тибам се

мислам дека темата нема голема активност поради насловот или..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom