Само една тажна приказна ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Е стварно тажна приказна .. ова ни е нашата сурова реалност.Само ќе кажам дека од грешки се учи , баш како овие и други слични.

Кај ми требаше сега да го прочитам ова......:(:( Колку сурово..

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:..го прочитам..ама не требаше...:cry::cry::cry::cry:..аууууууу колку само неверојатно...аууу еееееј...едноставно еееј цел живот во вода му паднал...аууу колку тажно..сурово....аууу :cry:

Жално колку еден момент може да смени милион потоа.
За еден незаштитен секс , цел живот да бидеш жртва на измачувања и знаење дека нема да имаш нормален живот. Никогаш нема да имаш жена , никогаш нема да имаш деца , никогаш нема да имаш своја фамилија...
Едноставно жалосно е како се што можеш да направиш во животот е да седиш и да гледаш како нештата се менуваат а ти ништо неможеш да направиш за тоа.

ја знам приказнава.....ја искористив како дел од мојата презентација на тема ЗАШТИТИ СЕ ОД ХИВ....трогателна е и жална, но вистинита, има уште многу млади кои се во иста ситиација....но сепак е за почит тоа што тој е совесен и не сака да зарази и други ...ретки се тие, како него, многу кои се носители на ХИВ свесно и намерно го пренесуваат на други...затоа секогаш користете кондоми!!!!!!

да учиме од туѓите грешки...бидејќи не живееме доволно долго за да ги направиме СИТЕ...:(

Одамна ја имам прочитано приказната ама не сум искоментирала.И сега кога ја читав по втор пат ми поминаа морници по телото.Тажно.:(

Abe site ke umreme nekoj den, pa sto !!!
mojata poraka do site vas smrtnici, a i ja samiot smrtnik e ZIVEJ ZA SEBE NE ZA DRUGITE OTI UTRE MOZEBI E I POSLEDNIOT DEN, A VO MOMENTOV MOZEBI I POSLEDNATA MINUTA OD OVOJ POSRAN ZIVOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DA

Ја имам прочитано малце поодамна и останав со зината уста. Никому не би му посакал да го снајде нешто слично премногу сурово и премногу тажно, најлоша работа што може да му се случи на некој млад човек со визија за животот.

stvarno zalno no edna strana i bil fer zatoa sto ne saka i drugi da zarazi a go mozel toa dali samata bolest go pravi covek da e pocusvitelen
:cry:

Размислете добро пред да легнете со некој! Навистина тажно за дечкото :(.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom