Сакате да заработите $100.000?

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.599
Поени од реакции
18.630
Ако сакате да заработите 100.000$ кликајте на мојот bux.to ....

Хе хе, мала шала.

Значи заеб*те сите тие глупости со кликање и слични нископрофилни заработувачки на интернет.

Партнерите на Гоогле кои прават видеа во домашна работилница за Youtуbe, прават стотици илијади долари.

http://blogs.zdnet.com/gadgetreviews/?p=623

Биди сигурен дека исплаќаат ако бесе така лесно да се прават пари не знам воопшто зошто одиме на работа а ако вистина имаш добиено 100.000$ дај барем кажи како ? :baeh:

Биди сигурен дека исплаќаат ако бесе така лесно да се прават пари не знам воопшто зошто одиме на работа а ако вистина имаш добиено 100.000$ дај барем кажи како ? :baeh:
ај ти ми кажи секој месец да ти идат по $100.000?
а?:helou:

Е па нискоинтелегентни особи на интернет кликаат на bux.to, креативните и способни наоѓаат други методи.

Јас ви наведов една од многуте можности и ова не го пишав за да ти кажувам како се прави, туку да му ги размрдам закржлавените мозочни вијуги на креативни и снаодливи луѓе кои ги има на форумов. Јас ова не го работам ниту планирам да го работам, затоа што не ме бива за тоа.

Со оглед дека сите се сега adsense 'професионалци од кои ранат фамилија' и тоа е бајги е разработено, ова е една работа што не е уште широко раширена, па секој кој е креативен може да почне да снима видеа и да му ги нуди на гоогле.

Кој ќе се снајди ќе заработи!

Јас месечно на тие страните ти со ги викас Bux.to а инаку се викаат PTC заработувам по 800,900 долари ако сакаш можам да ти пуштам и доказ..... а 900 долати не ми изгледаат баш како за неинтелегентни а ти слободно можиш да го објасниш начинот и принципот на заработвање по 100.000$ па да не се мачам јас. по 5 сати секој ден кликање позз

Јас месечно на тие страните ти со ги викас Bux.to а инаку се викаат PTC заработувам по 800,900 долари ако сакаш можам да ти пуштам и доказ..... а 900 долати не ми изгледаат баш како за неинтелегентни а ти слободно можиш да го објасниш начинот и принципот на заработвање по 100.000$ па да не се мачам јас. по 5 сати секој ден кликање позз

Супер за тебе, мило ми е ако правиш 800-900$. Терај си понатаму.

Дали бе за кликач да работиш ти плаќаат 900 долари види види, и бил гејтс да го знаеше ова чудо немаше да се мачи да го измисли виндовсот :pos2::pos2:

Дали бе за кликач да работиш ти плаќаат 900 долари види види, и бил гејтс да го знаеше ова чудо немаше да се мачи да го измисли виндовсот :pos2::pos2:

Е па плаќат види чудо то е а јас со бил гејтс немам работа со сака нека си работи тој мене ми е доволно ова... :) вие продолжете да скапувате на интернет и да си легннуваш а знајш дека ништо паметно не си направил во животот продолжи така на прав пат си :pos2::pos2::pos2::pos2:

Е па плаќат види чудо то е а јас со бил гејтс немам работа со сака нека си работи тој мене ми е доволно ова... :) вие продолжете да скапувате на интернет и да си легннуваш а знајш дека ништо паметно не си направил во животот продолжи така на прав пат си :pos2::pos2::pos2::pos2:
Не е на повидок нова професија ‘‘кликач‘‘ , туку нов АнтиТален на форумов :tapp::tapp::tapp:

Викаш по 800 долари заработвиш а? Ах бе дете, успеа да ме насмејш по напорен ден нашколо, секоја чест.:helou:

едит: Мојт да се видит какви клипиј прает ова партнериве од youtube? Мислам дали имате линк да видиме нешо?

Како прво не сум дете имам 31 година и сум магистер по филозофија ... а како второ еве доказ ако нешто ти значи http://i35.tinypic.com/2ni176e.jpg од мојата моментална состојба на алерт пај позз

Како прво не сум дете имам 31 година и сум магистер по филозофија ... а како второ еве доказ ако нешто ти значи http://i35.tinypic.com/2ni176e.jpg од мојата моментална состојба на алерт пај позз
Секој месец заработуваш 800-900 долари или за цел живот имаш собрано толку?

Секој месец заработуваш 800-900 долари или за цел живот имаш собрано толку?

Е па сооглед на тоа што живеам во изнајмен стан и плаќам по 120 евра месечно сигурно од нешто морам да живеам инаку пари од банката имам немам изваено околу еден месец а пред тоа имав 80 долари знаци негде овој месец имам заработено 650 долари од овие 650 долари сега планирам да извадам од банката 300 долари а другите да ги употребам во купување на премиум акаунти затоа што за 10 дена сите акаунтите нема веќе да ми бидат премиум.... позз

Ти Mike ли се викаш, оти така пише горе десно.
а и дај слика од денес.

абе деца

Е па сооглед на тоа што живеам во изнајмен стан и плаќам по 120 евра месечно сигурно од нешто морам да живеам инаку пари од банката имам немам изваено околу еден месец а пред тоа имав 80 долари знаци негде овој месец имам заработено 650 долари од овие 650 долари сега планирам да извадам од банката 300 долари а другите да ги употребам во купување на премиум акаунти затоа што за 10 дена сите акаунтите нема веќе да ми бидат премиум.... позз

Леле јас па глуп зедов да учам програмер за истата плата , леле глупи овие сите па во светот , програмери учат, па шо не кажиш дека сме заебани да почниме кликачи да работиме . NOT

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom