Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Другари, некоја продавница во Скопје за електронски цигари? Локација?
Во Сити Мол имаш Амбрела на приземје, влезот откај Плеј, само продолжи право, не врти десно за накај Зара.

Другари, некоја продавница во Скопје за електронски цигари? Локација?
Имаш и во рамстор, на приземје карши Котон. Ако не се брзаш дојди прво во вејпинг заедницата на другиот форум, ќе научиш многу и ќе си купиш опрема за многу поефтино од интернет.

Имаш и во рамстор, на приземје карши Котон. Ако не се брзаш дојди прво во вејпинг заедницата на другиот форум, ќе научиш многу и ќе си купиш опрема за многу поефтино од интернет.

Druze a dali znajs dali ima iqos tuka ? Bas za ova sum zainteresiran

Koe selo e ovaa i koja paterina ja odbegnuvat lugeto ?

Kolku cigari moze da se prenese vo strasntvo legalno citav deka moze 200 cigari = 1 steka imam 17 godini dali bi mi pravele problem bidejki nemam seuste 18?

Секој полнолетен може да пренесе по 1 штека, значи ти не смееш ништо.

Збориме како е законски. Може и за 10 да не ти прават проблем, ако се знаете..
Законски во земја членка на ЕУ е само две кутии,тоа цела штека одамна е забрането.

Дечки кај се вади државјанство во нашата мила република ? која е процедурата колку се чека ?

ДАЛИ МОЗЕ НЕКОЈ ДА МИ ОБЈАСНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ШАМПИЊОНИ

Дечки кај се вади државјанство во нашата мила република ? која е процедурата колку се чека ?
Е кај може да се вади бе, во Драгстор Бети? Па и уште се потсмева :tapp:

Во МВР, одиш, уплаќаш и ти го принтаат.

Е кај може да се вади бе, во Драгстор Бети? Па и уште се потсмева :tapp:

Во МВР, одиш, уплаќаш и ти го принтаат.
Мислам дека сега изводите барем во Скопје се оди во Министерство за Правда во старата дирекција на Комерциална Банка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom