Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.youtube.com/watch?v=wqhne24XYnY

Вакви работи има кај нас, или слабо ? Ако случајно има како може да се најдат.
Со З(Z) жлебој не сум видел да не се лажиме, инаку ова е декоративен камен имам видено во повеќе стоваришта. Цените им се различни, во зависност од производителот, дебелина на каменот, длабочина на рејљефот, текстура, боја...

Дечки извинете што отварам нова тема но хитно ми е.

Дали некој ги знае процедурите за изгубениве документи односно кај треба да пријавувам и колку треба да се плати?

Или ако знаете да ми кажете каде да се јавам за да ме упатат.

Фала ви.

Дечки извинете што отварам нова тема но хитно ми е.

Дали некој ги знае процедурите за изгубениве документи односно кај треба да пријавувам и колку треба да се плати?

Или ако знаете да ми кажете каде да се јавам за да ме упатат.

Фала ви.
Сите одговори ги имаш на сајтот на МВР:
  • Изгубена лична карта: клик
  • Изгубена возачка: клик

Да прашам, дали може да се пожалиш некаде од поштар. Се случи писмо испратено на 5 февруари од Прилеп, да стаса во Прилеп (т.е. кај мене) денес 26-ти. Пратки од алиекспрес побразо ми стасале.
Башка сметка од телеком и Уан не сум добил со месеци.
Оваа се наоѓа ? o_O Ја коа барав пред 2-3 години, ми кажаа дека останале само малку примероци и било ептен тешко да дојдеш до примерок.
Ја има во електронска верзија, излезе сега пред неколку месеци мислам.
http://forum.kajgana.com/threads/„Сведоштва-2001“-од-Генерал-Панде-Петровски.75338/

Ауф, не најдов тема (или не сум барал темелно). Ме интересира колку е една партија во Bo Bowling во Сити Мол по човек? Јас еднаш бев, ама пред година ипол и повеќе можеби (200 беше тогаш мислам). Али ко да слушнав дека намалиле. Фала :)

Ауф, не најдов тема (или не сум барал темелно). Ме интересира колку е една партија во Bo Bowling во Сити Мол по човек? Јас еднаш бев, ама пред година ипол и повеќе можеби (200 беше тогаш мислам). Али ко да слушнав дека намалиле. Фала :)
Не знам за Сити Мол, ама во Борис Трајковски е бољи во поглед на цената. Во Сити Мол плаќаш од човек за 10 фрлања, а во Борис плаќаш за цела стаза, мислам помалце од 100 денари од човек доаѓаше ако сте 4ца, саат време, колку сакаш фрлања :)

Не знам за Сити Мол, ама во Борис Трајковски е бољи во поглед на цената. Во Сити Мол плаќаш од човек за 10 фрлања, а во Борис плаќаш за цела стаза, мислам помалце од 100 денари од човек доаѓаше ако сте 4ца, саат време, колку сакаш фрлања :)
Знам, сум бил таму, али повеќе ми се свиѓа bowling него куглање. :D

Сакам да знам....

... што е разликата помеѓу bowling и куглање? :D

Сакам да знам....

... што е разликата помеѓу bowling и куглање? :D
Точно не знам, ама ќе пробам без користење гугл: Топката во боулинг е со дупки за прстите, во куглање е помала и нема дупки туку со цела рака ја пушташ. Во боулинг беа мислам 10 кегли, во куглање се 9 кегли. Имаше и нешто разлика во колку обиди имаш да ги срушиш кеглите. Исто така, разлика има и во патеката. Во боулинг мислам е поширока и пократка.

Ок, клоуз инаф за некои ствари. :D http://sarma.mk/zivot/13534/koja-e-razlikata-megu-kuglanje-i-bowling/

Дали уште постое организација на населението, како порано во Југославија што беше организирано за вонредни ситуации под името Цивилна Заштита?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom