RickyLFC9
Модератор
Ја сум ситничар и штедач а си купив берумди од таму. Не се премногу скапи.што цени имаат теранова? скапџии се или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум ситничар и штедач а си купив берумди од таму. Не се премногу скапи.што цени имаат теранова? скапџии се или не?
Дефинирaј штo е ,,скaпџии,, зa тебе, зa мене не се, бaш се едни oд евтинитешто цени имаат теранова? скапџии се или не?
Najmalku od 800/1000 - do 2500/3000 maksimum. Pred nova godina sekogas imas nekoi popusti na del od garderobata.паа.. како им се дуксерите на пример и фармерките..
Да не мислиш на спортсдирект? (Sportsdirect)патиките у Sport Direction дали се оригинал?
Сода бикарбонаДечки, ај кажете нешто против киселини.![]()
Мислам дека не мора ама не сум сигурна.Мора да си член на браќа Миладиновци библиотеката за да седиш/учиш у читалната?![]()
Сода ти е кога веќе ништо не помага, пошто ти го уништува желудникот. Пробај со свеж морков или голтни семка од маслинка. Мене морковот ми помага.[DOUBLEPOST=1413788697][/DOUBLEPOST]Дечки, ај кажете нешто против киселини.![]()
Мислам да. Може да влезеш и без членска, но ако им текне да бараат да покажеш легитимација, ќе мораш да си одиш.Мора да си член на браќа Миладиновци библиотеката за да седиш/учиш у читалната?![]()
Неизлупено јаболко!Дечки, ај кажете нешто против киселини.![]()
Idi u apteka i potrazi Rupurut da ti dadat. Zemi i liziДечки, ај кажете нешто против киселини.![]()