Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Може билетот за четврток за студенти да се користи за жичарата на Водно или само за автобуси е?
Може билетот за четврток за студенти да се користи за жичарата на Водно или само за автобуси е?
Да може,важи и за жичаρата.

Колкав е животниот век на бетонот, т.е. колку години би траела една градба целата од бетон?:)

До колку часот работи Фондот за вработување?

Почна да се наплаќа паркингот во градски парк? Читав негде од септември ќе почнело и тоа.:)

Дали има некоја дискотека во Ѓорче? Вчера се слушаше музика бааги..

Дали има некоја дискотека во Ѓорче? Вчера се слушаше музика бааги..
Не не , нема никаква дискотека . Цел ден имаше некакви активности ради Денот на општината,може тоа си слушала :)

Kako da stanam diabetolog? Imam zelba za taa oblast ama ne sum dovolno upaten sto treba da produzim po sredno. Sea sum treta god i znam deka e rano no me interesira :P

Здраво. Ме интересира нешто во врска со facebook. Таму и на Youtube,не успеав да го најдам одговорот,па се надевам дека вие ќе ми помогнете. Сакам да го ИЗБРИШАМ фб-от. Значи воопшто да не постои. Имам проблем што кога ќе отворам на search и ќе напишам delete (за да ме упатат што понатаму),не ми се појавува апсолутно ништо. И ме интересира дали ако го деактивирам после одреден период,тој сам ќе се избрише..???

Видов еден на стаза трчање кај трча со гас маска..Ми беше непријатно да го прашам шо и како оти не го познавам човекот, ама баш ме интересира зошто трча со маска на лице?

Видов еден на стаза трчање кај трча со гас маска..Ми беше непријатно да го прашам шо и како оти не го познавам човекот, ама баш ме интересира зошто трча со маска на лице?
Ne e gas maska :P toa e maska za trening ne mi teknuva kako se vikase. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom