парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 4.675
- Поени од реакции
- 24.848
Само планинааа!!!Добро зошто ме нервираш 1 ден пред Нова Година? Еве ај барем една причина дај зошто ми го правиш ова.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само планинааа!!!Добро зошто ме нервираш 1 ден пред Нова Година? Еве ај барем една причина дај зошто ми го правиш ова.
Abe bidi Humana! Vikni go doma, izbanjajgo, daj mu ruchek i isprati go.Бездомник кој живее во маало и спие по клупи сее реа на урина и небањато. Мали деца бегаат. А спие кај што играат на едно место. Мења локации. Од ПС го собираат и го пуштаат.
Кај на друго место да се пријави? Смрди корне во радиус од 100м ама не се зезам.
Трепки ми паднаа..

Уште не се знае, во дилема се луѓето...Ќе има годинава Бадникарски огнови или слабо?
јас да ставам, сѐ што е посно може да се јаде на Бадник ,риба, зелник ,граФ, туршија ,овошје ,баклава и сл.Дечки дали на Бадник на трпезата ставате риба?
Се става. Со грав, топло лепче..Дечки дали на Бадник на трпезата ставате риба?
јас да ставам, сѐ што е посно може да се јаде на Бадник ,риба, зелник ,граф, туршија ,овошје ,баклава и сл.
И јас така си терам Бадник со риба на трпеза и искрено првпат слушнав денес дека не требало да се става (од другарка чиј што сопруг е поп). Црковно можеби не е дозволено, ама народски така сме навикнати. Стварно сум со question marks.Се става. Со грав, топло лепче..
Риба, графче увек најјако искочи тк, салата за уз ладну ракију. Сфи праиф греану ама мене не ми иде сс никакфо мезе греана.Дечки дали на Бадник на трпезата ставате риба?
Bash sega ja spremav za Utrevecer zatoa shto popladnevo bev vo Ribarnica i vidov Krap( Nemav jadeno edno 5 Godini) i nemozhev da mu odoleam!Дечки дали на Бадник на трпезата ставате риба?