Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво сакам да ве прашам во врска со кујнски бојлерчина од 10л кои се поубави( не се разбирам баш баш од која фирма) За Горење општо не е тоа што беа..
Некако гледам од тинг доста ги фалет за задржување топлина ама за бојлери претежно само , нз бојлерчињата какви им се..
Совет? Ви благодарам

незнам што сакаше да кажеш и што толку лошо има во тоа , барам нешто што би било безбедно за моето куче а штетниците да ги отстранам од мојот двор
Потпишан си мишко (миш, глушец) и бараш отров за глувци, ми се виде иронично па се нашалив да не планираш да се самоубиваш. Се извинувам, се надевам ќе го решиш проблемот со штетниците. Оди до најблискиот ветеринар.

Потпишан си мишко (миш, глушец) и бараш отров за глувци, ми се виде иронично па се нашалив да не планираш да се самоубиваш. Се извинувам, се надевам ќе го решиш проблемот со штетниците. Оди до најблискиот ветеринар.
извинувањето е прифатено само за миш ти фалат некаде 40 км северно од Скопје во Македонија се велат глувци стаорци или Џери :) инаку кучката моја не е научена да јаде одеднаш туку си ужива во јадењето просто кажано си мези цел ден , моја вина е тоа знам така сум ја научил бидејки одам на работа па не би сакал да остане гладна затоа и оставам храна па поради тоа барам начин да не си ја отрујам нејзе или некое маче Том додека Џери нека не ми доаѓа на гости и нема да имам никаков проблем :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сакам да знам зшто @Dexter26 увек побитни цифре ги пишуе плус у заграду сс букфе? Што, плашиш се дека некој ке ти допише нулу на крај? Нешто као сметководстфено колено?
:icon_mrgr:

Темава не е Љубов и Секс. И секако не е за читање одвратни работи. Византиец, 30 дена одмор од темава за почнување калакурница и за пишување дегутантни работи на теми каде што не им е местото.

Сакам да знам зшто @Dexter26 увек побитни цифре ги пишуе плус у заграду сс букфе? Што, плашиш се дека некој ке ти допише нулу на крај? Нешто као сметководстфено колено?
:icon_mrgr:

Не се занимавам со сметководство, иако имам сметководители во фамилија, но целта е да се потенцира вредноста на бројката во заградите. Некои не ја сфаќаат бројката, па затоа и со букви во загради можеби ќе им биде појасно. :icon_mrgr:

Здраво сакам да ве прашам во врска со кујнски бојлерчина од 10л кои се поубави( не се разбирам баш баш од која фирма) За Горење општо не е тоа што беа..
Некако гледам од тинг доста ги фалет за задржување топлина ама за бојлери претежно само , нз бојлерчињата какви им се..
Совет? Ви благодарам

Zemi ting-inox

Совет? Ви благодарам
Јас би ти препорачал во Техно Маркет или Нептун да земеш чешма со протечно бојлерче
еве еден предлог многу поевтина варијанта и постојано ќе имаш топла вода кога ќе имаш потреба и нема само за две чаши да ја потрошиш топлата вода од бојлерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom