Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
последно контакт спреј видов на бензика на лукоил ама и таму беа солени по сеќавање цена околу 600 ден.Контакт спреј, т.н. сув спреј (не компримиран воздух) за електронски контакти да не нагризува и брзо да суши каде може да се најде? Освен Логинг кај што се изгор скапи. Анхоч нема, Сетек нема.
Ми треба за потенциометарот за звук на системот (volume jab), потенциометарот е запрљан, а со стружење со памуче може да го оштетам. Плус да го одлемам, а не сум за таква авантура.
Го воведоа тоа од скоро.Па приложив од август, не платив ни денар повеќе од тоа што чинеше.
https://alfaelektronik.com.mk/index.php?ime=& kat=25,2,1,0,0Контакт спреј, т.н. сув спреј (не компримиран воздух) за електронски контакти да не нагризува и брзо да суши каде може да се најде? Освен Логинг кај што се изгор скапи. Анхоч нема, Сетек нема.
Ми треба за потенциометарот за звук на системот (volume jab), потенциометарот е запрљан, а со стружење со памуче може да го оштетам. Плус да го одлемам, а не сум за таква авантура.
Dali gi ima ovie dodatoci za ishrana od Nestle vo Makedonija, vo marketi ili apteki? Za lugje koi imaat problemi so goltanje na hranata.
Прегледај го приврзокот 487890
Vo Prilep neame DM ima vo Bitola, ama itamu nema, da te prasam v Skopje imalo popust uste denes da proveris ako mozis dali ima Jajoper, sredstvo protiv potenje na maski jajca ili muda, na maz mi mu se potat mnogu da dojdam Skopje da mu kupam troa pojkeПровери во ДМ
Vo Prilep neame DM ima vo Bitola, ama itamu nema, da te prasam v Skopje imalo popust uste denes da proveris ako mozis dali ima Jajoper, sredstvo protiv potenje na maski jajca ili muda, na maz mi mu se potat mnogu da dojdam Skopje da mu kupam troa pojke
Ne gi mrsi i ti mudata koga ti vela idi proveri dali ima ostanato toa za jajcana vo DMЗошто мене ме цитираш?
Не ти одговорив тебе
Иначе нека се мие повеќе и јајопер нема да му треба.
До душа може и бебешка пудра да го пепелиш.