Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oдамна е ова, го има и на Нетфликс на пример, иако мислам почна само доплата за повеќе акаунти да може да се логират. Некои од стриминг платформите уште не наплаќаат за квалитет бидејќи луѓето почнаа да бараат алтернативи поради цените. Јутуб ионака ако не е пиратски или платен е скоро неупотреблив поради рекламите. Јас го плаќам поради рекламите а со тоа доаѓа и скип до делот каде завшуваат рекламите од самите контент креатори, квалитетот погоре, јутуб мјузик, итн.Дали тоа почна и квалитетот на видеата да се наплаќа на Џутуб ?
Прегледај го приврзокот 478001
За рекламите на јутуб исто така постои решение што се вика АД блокер.Oдамна е ова, го има и на Нетфликс на пример, иако мислам почна само доплата за повеќе акаунти да може да се логират. Некои од стриминг платформите уште не наплаќаат за квалитет бидејќи луѓето почнаа да бараат алтернативи поради цените. Јутуб ионака ако не е пиратски или платен е скоро неупотреблив поради рекламите. Јас го плаќам поради рекламите а со тоа доаѓа и скип до делот каде завшуваат рекламите од самите контент креатори, квалитетот погоре, јутуб мјузик, итн.
Она што ме тригернува повеќе е нелиценцираниот виндоус. Но тоа ако го трпиш, претпоставувам рекламите на јутуб не ги ни примеќаш.![]()