Сакам да научам 3DS MAX!!!

• Креатор на темата Креатор на темата --ТИГАР--
  • Време на започнување Време на започнување
колку собра? не ти се доволно?
учи према еден туторијал. ако користиш повеќе во исто време, ќе измешаш се`
Што ќе измеша?
Кога се учи софтвер се учат алатките кои функции вршат и како да се користат во одредени ситуации. Не го учи цел туторијал на памет како се прави пример автомобил во 3ds max па да измеша редот со тоа што ќе гледа други туторијали за нешто сосема различно.

Јас пак се наваќам на 3D Max значи потребни ми се туторлиали но за почетници...
Сакам од 0 да научам дека минатиот пат престанав поради некој работи..
Сега сакам да научам.
Фала ви поздрав

Имаше тема ако не за 3D ако не па и сеа глупо е да се отвара тема сакам да научам 3ds max ако отварам за се посебан тема ке настане хаос.
Друго јас работам 3D Max земи си ги туторијалите и учиси па ако запнеш нешто постирај на темата каде сите пишуваме во оваа област јас ке ти помогнам само трудисе да непоставуваш за скоја ситница прашање тудисе па ако запнеш ок пиши и секоја чест и подршка ја имаш од мене поззз

Ако може линк од таа тема...
Инаку фала ви на сите !!! :) (Двајцата :))

Maшко заозбилисе... леташ уште со умот. Или се насочуваш на графика и дизајн, или се насочуваш на кодирање... неможи денес сакам да правам софтвери, утре сакам да учам 3D Мах задутре сакам After Effects и видео монтажа.

Одлучи се шо ти лежи најмногу, и на тоа насочисе, ако сакаш да се бафташ со информатички срања. Секој дел е посебна гранка, море која гранка, цела наука е... Ако тргниш да работиш 3D остани на тоа... таман ќе ги научиш основите рипаш на нешто трето. И идиш до случај дека знајш од се по ништо. Како таков експерт никој нема да те вработи.

ja sam ucev 3d max autodesk pa edno 4 meseci i eve so napraiv :vozbud: kujnata.jpgzxxzaa.jpg e sea sakam da volontiram negde za da naucam uste pa ako saka nekoj da me primi neka poveli :toe:

Здраво на сите :)
Вака сакам да научам 3DS MAX иначе труба сум сега незнам ништо и сакам да научам од 0%. :)
Синав некој туториали па и од нив ке научам ама прво решив да се консултирам со вас што знаете да работите 3DS MAX да ме насочите некако како да почнам.
Благодарам на сите одговори !!!
Имас пост каде се разговара за 3д и треба таму да пишеш и прашаш па ке ти одговорат јас работам тоа и учиго сам коага ке запнеш постирај па ке ти помогнеме иначе евети нешто на пп

Здраво на сите :)
Вака сакам да научам 3DS MAX иначе труба сум сега незнам ништо и сакам да научам од 0%. :)
Синав некој туториали па и од нив ке научам ама прво решив да се консултирам со вас што знаете да работите 3DS MAX да ме насочите некако како да почнам.
Благодарам на сите одговори !!!

Како да ти помогнам, јас го работам 3D Max 9. Пиши ми на Меил ако ти треба некаков туториал или било штo : mrmeski.ilija@gmail.com

Edit:
Имам некој анимации на YouTube на
Код:
http://www.youtube.com/user/aleksandar1901

kalendarski se zanimavam polni 6 godini i NIKOGAS nema da recam=ZNAM
pocnav prvo so 3Ds Max6, mi ja podari ASA Production...bla..bla..bla knigata koja e pecatena na srpskohrvatski jazik --znaci probaj so LITERATURA
ili so HELP-ot od samiot program, Prodolziv so Max8 i sega sum so Max9/32 (3-4 godini)
Ako si vo okolina na Skopje,ce ti pomognam direktno na kompjuter

vazi samo za pocetnici mrmeski.ilija@gmail.com

koga otvoris 3dmax gi imas tie simple video za pocnuvanje od 0- inace jas nauciv od digi tutors

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom