Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
Ја како студент на ЕТФ ќе го поставам прашањето ....

Сајбер што ??? :lol:

сајбер секс? тоа беше оној замислен секс ? :wink:

абе , замислен , не замислен , го прават луѓе ... а како што гледам од ( досега ) резултатите покажуваат дека на луѓето им се свиѓа ... :P

не знам што е работата

тој што гласаше дека добро му било ... го молам да напише што е поентата во ова ? :P

[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН] да пастам логот од сајберката помеѓу мене и Марио :wink: да видиш шо е поентата на сајбер секс? :lol: :lol:

Za mene licno e dosta glupava i pateticna rabota sajber seksot. Ama ima luge sto poradi toa sednuvaat na kompjuter. Sum videla sve i svasta ... i sto me cudi najmnogu ne pominuva nekako modata na toa. Uste ima takvi, maski osobeno ... si sedat si drkaat i kul im e ... sfasta :lol: 8) Ali ako se resam da fajkam logovi ke vi gi otvoram tuka da se obrazuvate malce i na toa pole:lol: :P :lol:

The`bItCh напиша:
да пастам логот од сајберката помеѓу мене и Марио :wink: да видиш шо е поентата на сајбер секс? :lol: :lol:
А да го пастам логот од нас двајца? :roll:
Може во реален живот си мирничко девојче, ама во виртуелниот свет си права ..... 8)

Не сум пробал сајбер секс, и баш би сакал еднаш да пробам да видам како е. :oops:

Имам пробано и ми беше бескрајно смешно додека читав што ми пишуваше типот. :lol:

naj jako mi bilo sajberka so nekoj gay so misli deka i jas sum mashko.....uh obozavam takvi stvari :lol:

Ne ni pamtam vishe kolku pati mi se ima deseno toa :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom