Sagem телефони...

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Jas imam Sagem edno 4 godini.Togas go kupiv okolu 270 evra vo denesni pari,ama koska se pogodi telefonceto.Sega baterijata ne mu drzi poveke od 2 dena,ama dusata mu ja izvadiv.A baska i slikite ubavi izleguvaat!

Новота соработка со Порше е баги интересна , таков ќе барам од Дедо Мраз:)

Штом е за мајка ти за подарок, немај гајле. Возрасните им треба само за разговор, ваљда нема со блутут и инфраред да префрла клипови:wink:

Мој совет е да си купиш. И евтини се.

ragazza напиша:
Новота соработка со Порше е баги интересна , таков ќе барам од Дедо Мраз:)
hehe....:pos2:
Znaes ti sto da si pobaras...gledam jas...
Ali sega ozbilno...ne veruvam deka e kuznaj kolku kvaliteten.
Imav eden sagem pred pet godini....sve nesto mu se desavase da go ebam...
Gubese opfat,pa mikrofonot mu se zaeba...pa jas trebase da napravam eden vazen muabet i on me sjeba u pola razgovor(a toa moze da bide svateno deka namerno isklucuvas od onoj od drugata strana na telefonot)...pa ja kulturno go roknav od zid!(bukvalno)
Mislam deka imeto na Porshe e eden od poslednite obidi na sagem da opstoi na pazarot(vidi im ja prodazbata poslednive godini)...
Neznam ragazza...ja bi standardno...nokia ili sony ericsson...
Duri i onoj samsung d-600 pred godina dena ne go kupiv..(a mi se fati i na raka i na oko,ona bas-bas maski telefon)...samo zatoa sto e samsung.
p.s Nejku nikoj da me fati na zab...ova e samo moe mislenje,a koga se gsm-ite pod prasanje...veruvam deka ima mnogu sto znaat podobro od mene!

jas imav sagem my-v65 dobar bese sega taka mi stoi doma koristam drug mobilen sega.. sagemot go koristiv godina i 2-3 meseca
200310171338myV_65_vorn_und_hinten.jpg

еј, сагем се супер, изненадувачки, sagem my401c со microSD картичка, не ти треба USB stick за пренос на податоци, ниту скап mp3 player, се` во едно, одлично е. камерата како и кај сите моб. телефони е лоша.
цената задоволувачки ниска.

Бејко напиша:
еј, сагем се супер, изненадувачки, sagem my401c со microSD картичка, не ти треба USB stick за пренос на податоци, ниту скап mp3 player, се` во едно, одлично е. камерата како и кај сите моб. телефони е лоша.
цената задоволувачки ниска.
Па мајкаму сигурно нема да снима клипови и слуша мп3-ки :).Јас ти предлагамда си земеш некоја скромна нокиа.

Ало темава е стара, купивме телефон, Sagem my501c. Одличен е... фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom