DracevoTheCity
Чиста Македонија !
боље ќе се бањам дома у када кај мене...ќе замишљам дека е тоа море...него да идам у гејлада на одмор......:smir::smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум одел преку 100 пати за Грција и не сум метел улици,а за Ајпод не сакам ни пак кукам,ни пак сум каприциозен за нешто....и ако имаш нешто да додадеш за темава ок,а празни приказни никој не го интересира.
Убо бре.Земајте им плата на Гејците и одете на Јадранско море ако сте запнале за море.Шо к.. барате Гејција???Дан ви дават Гејците гратис ваучери за одмор во Гејлада???Леле ве читам и ви се чудам....
Прво за сите од западна Македонија....Да зависете и вие од Грците кои доагаат во Гевгелија-Стримица и да "зимате" плата од тие грци,да ве видам дали ке правете протести...
Иначе глупо е да се суди така...кој кај ке иди на одмор,оти ако правам споредба Грција-Охрид може ке истрошам горе-доло исто пари ама МОРЕ-Езеро е смешно да се прави споредба....
Политичкиот проблем со грците треба да го оставиме да го реши државата (не дека од нас не зависи,ама протест оти некој одел во Грција е СМЕШНО).
Абе ... кажи ми како да го решам проблемот со некој што сака да ме ИЗБРИШЕ ОД КАРТАТА НА СВЕТОТ ?
Да ме викаат КУРОГЛАВ и ја да се одзивам на тоа име ?
Гарантирам дека 99% се согласуваат со моето мислење дека боље во изолација како Македонец ке живеам него во ЕУ и Нато (што ке се распаднат) како СКОПИЈАС/СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ !
Тие проблеми не можат да се решат освен ако не го ДОпродадеме името ...Нешто што некои фаци веќе го сторија .....
Убо бре.Земајте им плата на Гејците и одете на Јадранско море ако сте запнале за море.Шо к.. барате Гејција???Дан ви дават Гејците гратис ваучери за одмор во Гејлада???