“Сад му је матер’’!

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
боље ќе се бањам дома у када кај мене...ќе замишљам дека е тоа море...него да идам у гејлада на одмор......:smir::smir:

Сум одел преку 100 пати за Грција и не сум метел улици,а за Ајпод не сакам ни пак кукам,ни пак сум каприциозен за нешто....и ако имаш нешто да додадеш за темава ок,а празни приказни никој не го интересира.

Абе ... кажи ми како да го решам проблемот со некој што сака да ме ИЗБРИШЕ ОД КАРТАТА НА СВЕТОТ ?

Да ме викаат КУРОГЛАВ и ја да се одзивам на тоа име ?

Гарантирам дека 99% се согласуваат со моето мислење дека боље во изолација како Македонец ке живеам него во ЕУ и Нато (што ке се распаднат) како СКОПИЈАС/СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ !

Тие проблеми не можат да се решат освен ако не го ДОпродадеме името ...Нешто што некои фаци веќе го сторија .....

Леле ве читам и ви се чудам....
Прво за сите од западна Македонија....Да зависете и вие од Грците кои доагаат во Гевгелија-Стримица и да "зимате" плата од тие грци,да ве видам дали ке правете протести...
Иначе глупо е да се суди така...кој кај ке иди на одмор,оти ако правам споредба Грција-Охрид може ке истрошам горе-доло исто пари ама МОРЕ-Езеро е смешно да се прави споредба....
Политичкиот проблем со грците треба да го оставиме да го реши државата (не дека од нас не зависи,ама протест оти некој одел во Грција е СМЕШНО).
Убо бре.Земајте им плата на Гејците и одете на Јадранско море ако сте запнале за море.Шо к.. барате Гејција???Дан ви дават Гејците гратис ваучери за одмор во Гејлада???

Абе ... кажи ми како да го решам проблемот со некој што сака да ме ИЗБРИШЕ ОД КАРТАТА НА СВЕТОТ ?

Да ме викаат КУРОГЛАВ и ја да се одзивам на тоа име ?

Гарантирам дека 99% се согласуваат со моето мислење дека боље во изолација како Македонец ке живеам него во ЕУ и Нато (што ке се распаднат) како СКОПИЈАС/СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ !

Тие проблеми не можат да се решат освен ако не го ДОпродадеме името ...Нешто што некои фаци веќе го сторија .....

Ми се допага постов....тоа оди кажи го на глупата влада горе шо и покрај тоа шо цела Европа вели МЕНЕТЕ ИМЕ нашиве глупаци бараат Нато и ЕУ!
Ако се осекаат дека се многу јаки нека излезат и нека кажат не сакаме НАто и Еу ако е цената да менеме идентитет,а не ,,ке најдеме решение,, Шо К*Р бараш решение коа решението ти е сервирано на маса ,,менјај име и идентите,, ....значи пак грците не се ,,толку криви,, колку шо се нашите глупи политичари...

Убо бре.Земајте им плата на Гејците и одете на Јадранско море ако сте запнале за море.Шо к.. барате Гејција???Дан ви дават Гејците гратис ваучери за одмор во Гејлада???

А за тоа шо ми дават Гејците и кај да одам на одмор тоа си е мој проблем...јас немам проблем со грците ниту пак тие со мене...не одам на одмор да бистрам политика и да покажувам патриотизам,одам да се одмарам и да се тргнам од секојдневните проблеми.

Одете во Грција ,ама кај своите роднини,кај нашинците таму,на нив им ги давајте парите.Воден,Лерин,Костур...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom