СAД бараат објаснување за Мартин Треневски

A site znaeme sto im se slucuca na tie zemji koi se protivaat na ovie dve gore spomenatite.

Економски расцветуваат.
Сите што се под влијание на САД и НАТО економски пропаѓаат.

--- надополнето ---

ГЛУПОСТИ! Секој што смета дека Македонија не треба да се зачлени во НАТО е национален предавник!

Така е!
НАТО и САД се тие кои бараат "решение" за името.
НАТО и САД, беа директни или индиректни предизвикувачи на конфликтот 2001 година.
Прејасно е кој е непријателот тука...

Decko,jas sakam Makedonija da stane clenka na NATO, a ne da se izolira od svetot,,, a inace od srce sakam da se zacuva ustavnoto ime na Makedonija,i da se integrira vo NATO so ustavnoto ime,,a potoa ako se moze i vo EU,,, ama protiv sum da se vodi anti NATO planovi,, ova ne cini za Makedonija... Da bev neprijatel na ova zemja ke go podrzev ovoj Tanevski.... Makedonija ne e Iran da odi od vakov skrsen pat...

Знам дека сакаш, сакам и јас ама по која ЦЕНА?

Ти викаат ќе ве земеме ама ако се прекрстите во XY, како Македонија НЕ ВЕ САКАМЕ.

На тој став и Турција не се спротистави туку даде амин. И сеа шо прајме? Ќе веднеме глава или?

Нека станат сите Турци христијани одма ќе ги примат во ЕУ, ама нејќат затоа што би бил диктат а диктат нејќе никој!

Впрочем што има анти нато во изјавата на амбасадорот. Дали ти воопшто ја прочита или коментираш на невидено?

Прочитај ја и кажи ми со што не се согласуваш, баш ме интересира да чујам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom