Ружмарин

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
АХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХА:pos2::сију::сију::плачко::плачко::срам::љубов::љубов::Маче::Маче::Хепибрдеј::Хепибрдеј::Хепибрдеј::Хепибрдеј::виножито::pos2::pos2::pos2::pos2::pos:

Некогаш треба да се престане со хумор, чоекот си е супер, добар глас има и песни. И сега се нашле некои идиоти да го исмејуваат, можат само за курот да му се фатат на Саша Матиќ. Нема ништо смешно тука.

... ја носим на реверу... у ЏЕПУ МИИ...

:pos: :pos: :pos:

P.S. Обавезно да се глеа до крај. :)

Ако ова е смешно, јас во моментов сум Џим Кери.

Абе овој абдалов wanna be пејач најде да заебава слеп човек?

Треба сериозно да си најде некој живот, зошто гледам дека го нема.

Инаку ова е дел од театарска претстава „Златна Бубашваба на Популарноста“, целата претства не е којзнае колку смешна, ама и овде клипот е изваден од контекст.

Инаку ова е дел од театарска претстава „Златна Бубашваба на Популарноста“, целата претства не е којзнае колку смешна, ама и овде клипот е изваден од контекст.
Што е изваден од контекст?Смртно ме интересира?

Лапна црвенко ај сеа смеј се да ти ебам и глупако!:tapp:

сварно е деѓенски да се исмевате :kesa: ова ја покажува вашата култура , Респект и Сожалување кој што ги нема.
:pipi: ЧАО!

Благодариме за
reputation_neg.gif
!!! :vozbud:

Те уби со црвенкото а Водка? Сеа нема да можеш да спиеш вечер знаејќи дека лапна червенко од
timmy.jpg

Досеа пиев вода со шеќер... и бришев солзи неможев да се смирам. :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom