Руска ископирана технологија

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај сега, замок со пет подземни нивоа. Нешто како гаражи се тоа? И тие се од мраз правени?
Не ќе да имаш договор со ѓаволот, веројатно имаш со локалниот партиски моќник.

А што има таму на PRESTOLEN RID, ќе бидеш љубезен да објасниш, за неупатените во американските тајни планови.

Drag Kolega tajni da barash od tajni sluzhbi ja ni imam ni soboram.
Ti pishav geografski.
I Istoriski sekoj apt na toj rid imalo moken vladatel od Rimsko Justinjan do sega .

http://novatv.mk/prizemjeni-site-avioni-tupolev-154/

Дали е точно дека Русите не ги одржаваат(немарност) добро авионите во споредба со западот?
имаше а и има доста и западни компании кои послабо ги одржуваа авионите поради финансиски приичини и имаа несреќи поради тоа
А шо се однесува до воените авиони запад (Америка, Европа) имаа мислам подобро одржување и повеќе пари за тоа

Drag Kolega tajni da barash od tajni sluzhbi ja ni imam ni soboram.
Ti pishav geografski.
I Istoriski sekoj apt na toj rid imalo moken vladatel od Rimsko Justinjan do sega .

Колега?
Значи до географијата е проблемот во тврдењето, не е до замокот од мраз или подземните паркинзи на шест ката?

Колега?
Значи до географијата е проблемот во тврдењето, не е до замокот од мраз или подземните паркинзи на шест ката?
Jas se trudev jasno da zboram.
I na google da napishesh Prestolen rid ke znaesh.

bau-produktion-russisches-raumschiff.jpg.2922496.jpg
sojus-rakete-version-r-7.jpg.2922592.jpg
sojus-rakete-start.jpg.2922576.jpg
sojus-kapsel-im-all.jpg.2922560.jpg
russischer-astronaut-ausseneinsatz.jpg.2922528.jpg

ги гледам сличкиве у ФлугРевија па да ги споделам со Let3 и останати, изворот е никој друг туку НАСА

bau-produktion-russisches-raumschiff.jpg.2922496.jpg
sojus-rakete-version-r-7.jpg.2922592.jpg
sojus-rakete-start.jpg.2922576.jpg
sojus-kapsel-im-all.jpg.2922560.jpg
russischer-astronaut-ausseneinsatz.jpg.2922528.jpg

ги гледам сличкиве у ФлугРевија па да ги споделам со Let3 и останати, изворот е никој друг туку НАСА
Браво!
се радувам исто како и ко ќе видам дете како проодува уз помош на родителите

И завидуваш на Руската технологија.
ептем, се загледувам во секоја лада и москвич и восхитено со поглед пратам ко ќе прозуе по улцата Минск!

не спинувај, од ракети се префрли на лади и москвичи
Ракетна технологија ја втемелија американците, па превзедоа и продолжија германците и на крај русите
Има овде на темата доста за тоа

Ракетна технологија ја втемелија американците, па превзедоа и продолжија германците и на крај русите
Има овде на темата доста за тоа

кај се сеа американците? лансираат сателити со помош на сојуз ракети, наса исто ко да ја нема, да не е елон маск со неговиот space-x којзнае и дали би имале нешто.

кај се сеа американците? лансираат сателити со помош на сојуз ракети, наса исто ко да ја нема, да не е елон маск со неговиот space-x којзнае и дали би имале нешто.
Е добро де сега рускиот спејс-икс е најдобра работа

Браво!
....се радувам исто како и ко ќе видам дете како проодува уз помош на родителите
и јас, посебно кога ќе се сетам какви рахитични беа американцине, па ќе можат што купувајќи , што крадејќи да проодат веќе еднаш ... :) :)[DOUBLEPOST=1489095231][/DOUBLEPOST]
...пага на г'з уште и штанца видео презентации ...анимирани со новиве софтвери и продава акции , а НАСА дава преноси од руски лансирања:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom