Русе од Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Браооооооооооооооооо РУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :pos2::pos2::pos2:

Играам комар едноооо 8( осааааам) години да каааажаме:tapp:

Син му Брането ми беше школски од прво до осмо одделение...
Иначе на мене како што ми имаат кажано тој бил во Куба пред 10-15 години и таму почнал да пуши џоинт па после трева ( ама си пушел саламски по цел ден ) и сега затоа е толку збркан ( исто мислам дека бил и во војната што беше после распадот на Југославија и тоа има некаква улога кај него ).... Ама ѕверка ни е во Струмица, да го видите само како оди, скоро исто оди по пат како на клиповите што прави Маршерски Кораком... :pos2::pos2::pos2:

Ruseto e OK,go znam jas nogo godini i porano ne bese takov a so ima odlepeno od nekoja jaka trevka u Indija tva e tocno,d'lga i siroka e negoata,treba roman da se napisa za nego i negovio zivot.Nogo bese ucen i pameten ama jebi ga,sudbinata mu bila takva.Da ni zivee oste 100 godini!

Интересен е човекот. Некни го видех, одаше накај диспанзеро и Струмица. Многу учен бил, ама одлепил е за време на војната од 1991 (распадот на Југославија) и има воена психоза или нешто слично. Некој тука напишале дека од некоја тревка е таков, ама не сум чујал досега за такво нешто.

Интересен е човекот. Некни го видех, одаше накај диспанзеро и Струмица. Многу учен бил, ама одлепил е за време на војната од 1991 (распадот на Југославија) и има воена психоза или нешто слично. Некој тука напишале дека од некоја тревка е таков, ама не сум чујал досега за такво нешто.

Оде вакцина да прима тама бе и на чорба :pos2: Нели го глееш секој ден кај 12-1 саато ка одаме на школо слегнува од горе

Русе е Закон , со колега од факс цело време го збориме (он од струмаца инаце) и се газиме од смеење, НЕМА ЖЕНА ДЕЦА ; САМО КОМАР !!!! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom