РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
крпен живот се закон
:wink::wink::wink:

Свите знаете да зборите и да судите од страна, ај тебе бе брат да те видим шо се праеш толку заебан излези и испеј или отсвири ако толку те бива

Се праете паметни а појма од животот немате а не па од музика..
Steel Thunder са закон и никој нема право да јаде г... , а најмалце тиа шо дошле у пуиблика за сеир..
Чаааааааааао!
А шо главна цел ти е да излезеш на натпревар на ебамуја онака....ќе си излезеш и ќе си пееш и изсвириш....оти нали така Хелоуд е ептен лесна песна за фаќање па си рекол чоекот ај кавер ќе праам. Уствари ти да не си од тие девојчињата шо рипаа у прв ред коа дојдоа СТ...зашо ако си од тие хардкор фановите..ондак и нема потреба муабет да праам, најбољи се СТ.

А да и глеам нешо многу ми се залетувате (незнам Reve0ke дали стварно мисли така) идите и слушнете ја Beneath Reality мислам дека се викаше песната од СТ...ако моментот кога завршува дождот и се става пеачот со врло многу атонално ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ви е во ред ондак жити све откажете се од вакви коментари.

PS: Немој да ми кажуваш дека неам везе од музика зашо многу повеќе знам за тоа од тебе..и пред да пишам нешто такво како постот погоре убаво ги преслушувам бендовите и на мајспејсовите нивни и на видеата на јутуб шо ги имаат па после глеам што ќе напраат на свирка. Лично вака СТ многу подобро одсвиреа на Terrordome лани или преклани.

Не ја не сум една од тиа шо скокаа кој ќе излезе он на сцена, ја сум му единствената, ако бш толку те интересира..
А мене ме интересира со што ти му се спротивставуеш на моето завршено музичко образование и одлично познавање на хеви металот, али за ова моеш ако сакаш да пишеш кај мене на профил, да не забегавамо ептен :oftopic:
Р.Ѕ. Е незнам кога си ги слушал, али сигурна сум дека сум ги слушала мн пути појќе од тебе и слободно можем да кажем дека е одличен вокал, али мораш да се согласиш со мене дека понекогаш и на најдобрите им се дешава да им пукне гласот на настап. Е сега мајспејсот не е среден 100 год, а он кој е снимано демото уште беше дете ни гласот не му бил доразвиен као шо треба. Сега е мн подобар и понавежбан. Со оглед на тоа дека имаја само 2 пробе пред настап супер се претсавија, се согласуем дека тоа не е нивниот најдобар настап али свекому се дешава..
У секој случај те покануем да дојдеш у Тетово на наредната свирка да ги чуеш, ако те интересира ја ќе те известим когај..

Немора сеа и профили. Ја ќе си останам на тоа дека дур пееше чоекот пееше фалш..тачно се дешава да згреши...човек е. Чисто тоа што имале само 2 проби пред Рок Фест е тоа што зборам...викаш најдобри се..неможе да се најдобри ако така несериозно си ја сватиле работата (у некоја смисла работа). И толку на оваа тема за стварно да не го тупиме.

Ајде доста ви беше...
Кој иде у Четврток????

ЛУДНИЦА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не е сфатено несериозно, напротив ама не жива ни они од музика, ако ме разбираш шо сакам да кажем..
А имаја и проблеми, ако го прочита постот од СкајДог, ваљда знаеш на шо мислим..
У секој случај, одлични са..

Демек ако имаш добар pedalboard со boss-ови унутра,добар гитарист си е муабетов а Boogieman?Иначе тромбе ова е рокфест и можат да доаѓаат и скинери и панкери и рокабили и све и свашта...а за бендоите само ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ напраија растур и добра атмосфера со толку малце луѓе:)

Демек ако имаш добар pedalboard со boss-ови унутра,добар гитарист си е муабетов а Boogieman?

Не...туку ако имаш добар pedalboard веројатно знаеш што правиш (зашо иначе џабе пари си фрлил). Не мора да значи до душа, блузери користат еден OD па пак праат растур.

а за бендоите само ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ напраија растур и добра атмосфера со толку малце луѓе:)

Дефинитивно едини бенд што крена атмосфера таа вечер.

Odgovor za BoogieMan

Брат да ти каем едно две три ствари без да те п,,,, зашо ако почнем ке те сравним со земја за све со иам фалинке тебе да ти најдем
1. Кој ти дал тебе право да оценуеш така коај прво не си ни способен да одредиш ни сам со ќе праеш со себе по цел дн спиеш на форум иди живни бе малце ејјј си закржлаел со спиење на компјутер
2. Да беше толку храбар ќе се пријавеше ти со некого да се покажеш и да виимо колку знаеш
3. Форумов е за изјаснуење свое мислење а не да се праеш ти паметен а чим си толку `навлезен` у мизика докажисе а не ка баба само да оговараш
4. 70% од групете беа добри немора свите да бида бида легенде нз какви испеаја и каква таква реакција добија од публика а ти се криеш у сенкете и само оговарас ка баба некоја
Да ти препоручам нешо иди прослависе и напрај нешо со животов твој и да ти каем таќе оговарас посо зивотот ти е мизерен и немас никаква забава освен спиење на форумов
Размисли малце со ке праес со себе па одговори

ај некој админ нека чита и нека брише овде све. Целта на темата е тие што не биле (ко мене) со мисљења на тие што биле да ја ,,доловат атмосверата", а не да читаме овде препуцавања 1на1!:tapp::tapp::tapp:

Добро бе стварно, не ја уништувајте темата. Не можете ништо да смените, биднало.

da sleya очигледно не си бил по наши форуми да видиш како убаво разглабале бендови после настап за како што кажа pain killer да им кажат на тие што не биле на свирка што пропуштиле. А на "фалинките" што ми ги најде не планирам да одговарам...не за друго ќе пројде админ ќе зачисти после нас а може и некој бан да подели.

BTW знае ли некој дали SOFAR на ревијалната ќе носат цда...зашо нели викаа албум ќе вадат па дали ќе има нешто за да си зеам.

Ајде бе заебете...што било-поминало...него сакате у сабота да се собереме на пијанка????

Ајде доста ви беше...
Кој иде у Четврток????

ЛУДНИЦА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
идам ја обавезно.Оваа вечер ја чекав(чекам) со денови.

п.с. Нема да ве убие ако прифатите негативни критики. Кога се искача на сцена треба да знаете и да се сносите со тоа.Секогаш има и ке има некои луѓе што ке ве фалат и плукаат.

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom