Roger Brothers - во наши раце

Не, значи.... до кога вака?
Па последнава ...песна или какодајанаречам е врх на срањата што ги направиле досега :shout:
А не ми е јасно...демек толку висок буџет имаат, а од falling down кое го изговараат стои fooling down? Неписменост. А да, и акцент им љубим. :back:
Се разочарав од двете танчерки во спотот :kesa:..Да се избацам во спот на Роџерс? Гуд Лорд. Сама си ја одредувам смртната казна.
А таа типката на почетокот што ..демек у стилу Сара Леши во Спушти се доле ? :pos2:
Опасни патетики.

Добро напишано им е тоа fooling (лудување) во контекстот на реченицата е ама они грешка го изговараат хахаха најсмешно ми е и тоа хип хаааааааап :nesvest:

Мислам дека еден ден кога ќе наполнат по 18-20 години, и кога ќе им проработи малце од малце резонот, многу ќе зажалат за ова што го направиле и во најмала рака ќе се иселат некаде далеку од срам....еден од нив да се самоубие исто така не исклучувам. Ова е една од живтоните грешки што прогонуваат низ животот :)

кур сечам ако текстот за рап стар не го учеле по следниов принцип:
на кирилица му ги имаат напишано стиховите како што се изговараат на англиски и затоа ваков акцент имаат(пробано на другар од моја страна ист акцент маваше детето)

на кирилица му ги имаат напишано стиховите како што се изговараат на англиски и затоа ваков акцент имаат(пробано на другар од моја страна ист акцент маваше детето)

:pos2::pos2::pos2: поштуем, во право си 10001% :pos2: како првачиња некои се

Е ова е више крај. Напаст, бедност. Греота.

hihiihhi :vozbud::pos2: te podrzuvam i ja toa go mislam a gledam i Maca Dark isto deli mislenje kolku se bledi ej ne se svesni sramota e kako sami se slusaat ne mi e jasno ne pa drugi :vozbud:mozebi mislele deka ke uspeat i na MTV da gi pustat :vozbud::vozbud::vozbud: oo my god PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINK :drk:

абе овие македонски не знаат да зборват англиски ќе знат....

Fooling down? Не треба као да е falling? :toe: Одвратно, ова им е врвот. Најодвратна нивна песна. Не дека другите се нешто поарни, ама ова е крајот. :tapp:

Fooling down? Не треба као да е falling? :toe: Одвратно, ова им е врвот. Најодвратна нивна песна. Не дека другите се нешто поарни, ама ова е крајот. :tapp:
Ваљда мислеле FAIL.:icon_lol:

Па не... кога ќе размислиш подобро.. убаво си викаат. Falling like a rap star :) Пропали рапери. :loser:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom