Родендени

каде го славите вашиот роденден

• Дома

Гласови: 4 44,4%
  • Во кафуле

Гласови: 5 55,6%

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Епа тогаш нека биде кој каде го слави роденденот по дома во некое кафуле, може ли така мац

А ти на голем одмор,да одиш и да се социјализираш малку?
Не си нова на форумов,но во настани за скоро секој роденден се отвара тема.
Плус,сите пишуваат кога се родени во личните податоци на профил (опционално е),така што можеш да си видиш таму.

Ај расправајте се, не ви се мешам. :)

Во кафуле/кафич/бар/клуб/итн... Прво загревање со кој-што-сака, а потоа следува 1-2 тури текили. Толку од мене, другото сами си плаќаат. :)

Кафич,кафана и ресторант.

Дома.

Оh, еdit: Значи практикувам и преферирам славење родендени или слични такви слави дома, ради атмосферата која се создава која според мене е главен фактор за едно добро поминато време. Притоа, којзнае, може другарите ептен добро те знаат и би платиле некое кревко младо сочно.. девојче.
Значи дома ја имаш спалната на родителите.
:pipi:

Jas imam slaveno i doma i u kafic. Poubavo mi e u kafic, drug posluzuva, drug se zamara kolku sadovi ke se izmacat, si odat gostite, si odis i ti, ne ti e gajle dali vrz tepih isturil nekoj crveno vino ednostavno uzivas. A slavenje doma e golemo maltretiranje.

Имам славено и во кафич и во кафана..Но во кафана ми се допаѓа повеќе...добро распложение, добра музика итн...:)

го имам славено у викендичка повеќе пати и било екстра добро :vozbud: 2-3 пати у пицерија па после кафич и оваа година дома со инфузија на рака:uvo:

Имам славено и дома и во кафуле и двете си имаат предности и недостатоци.Сега последниве родендени ги славам комбинирано најправин дома а подоцна во диско или кафуле.Така да ја почуствувам атмосверата и на двете места.

Нигде нема како дома пиење и журкање.
Плус тоа имаш кревети и спални на располагање.
Опивање ненормално, играње скокање релаксација,
а во кафуле на муабет можеш секој ден, или во дискотека секој петок и сабота.
Дома си е дома:smir:

Мразам родендени, најчесто ги славам на болница.

Сум славела и по дискотеки и по кафичи и дома.
Најдобар ми беше роденденот кога со тие што ми се најблиски седевме пред универзитетон.
Дожд врнеше тураше,а ние пикнати тука и се зезавме,јадевме,пиевме и слични сра*а.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom