Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би ти ја препорачал кафаната Деи Фратели. Храната е евтина, услугата е добра, атмосферата е предобра, петок и сабота има музика во живо, гостите се млади луѓе и нешто што мене многу ми се свиѓа е тоа што кафаната има осветлувања во боја. Одлично место е за млади луѓе кои сакаат добра забава и пријатна културна атмосфераСкоро ми е роденден.
Вака обично мразам родендени, немам славено од 10 годинки.
Мислев некаде во кафана со неколку блиски пријатели во Скопје.
Препорака некое место каде што храната е добра а има млади не е се старци со пожутени бркови?
Деи Фратели ти е топ и јас сум многу задоволен, петок / сабота преполно со млади резервирај си 2 дена пред тоа имаш жива музика, за провод добар незнам др местоЈас би ти ја препорачал кафаната Деи Фратели. Храната е евтина, услугата е добра, атмосферата е предобра, петок и сабота има музика во живо, гостите се млади луѓе и нешто што мене многу ми се свиѓа е тоа што кафаната има осветлувања во боја. Одлично место е за млади луѓе кои сакаат добра забава и пријатна културна атмосфера![]()