RnB

• Креатор на темата Креатор на темата Famous Last W
  • Време на започнување Време на започнување

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Дали слушате арем-би музика, дали ви се допаѓа, кој според вас е најдобар пеач/ка ..??
За мене најдобар пеач на арем-би песни е Јастин Тимберлјек и од него имам најмногу песни..

Не беше ар ен би?

RnB, ритам и блуз бачко, не арем-би...

Rhythm 'n bulshit мислам дека RZA ја даде дефиницијава :):) и најсоодветна е богами

слушам малку, ама немам омилени пеачи и пеачки

Rhythm 'n bulshit мислам дека RZA ја даде дефиницијава :):) и најсоодветна е богами
Баш тој:) и најточна е хехе. Глупа копиљска музика која уствари е пичкарски рап со гласче како Ашер. Циганска така-наречена-музика, која е наменета за дечиња до кај тлинаесет годинки.
Истите глупости кај нас ги пробуваат Јован&Геј компани

Aren-BI :))) XD Drugarka mi e BI :) Ke ja prasam dali e arna :P

Aren-BI :))) XD Drugarka mi e BI :) Ke ja prasam dali e arna :P

Слеерице, можда е „би“ во друга смисла. Прашај дали би била арна, некоја рандом другарка. Или за пофилм, другарка ти која е би, прашаја дали би била арна.

Слеерице, можда е „би“ во друга смисла. Прашај дали би била арна, некоја рандом другарка. Или за пофилм, другарка ти која е би, прашаја дали би била арна.

Khm..Mashko sum be j00!! :)
I ja znam samo edna "smisla" u koja moze da bide "BI", i e "BI" :) sho i fali :) zakon e :) srcka :)...i...
Vika arna bila >.<

Баш тој:) и најточна е хехе. Глупа копиљска музика која уствари е пичкарски рап со гласче како Ашер. Циганска така-наречена-музика, која е наменета за дечиња до кај тлинаесет годинки.
Истите глупости кај нас ги пробуваат Јован&Геј компани

Точно тоа за Јован и Геј компани :pos2::pos2:
Р&Б музиката ми е ок не ми пречи, слушам си кога ми се слуша, немам некои замерки :smir:

Rot n' Bullshiat ide poishe ><

Edna od posranjeto muziki bilo koga napraveni, vo momentov samo turbo-folk mi doagja kako polosha...Izvinete sto sum negativen ali toa e mojot veciti stav...

Ја сакам R&B музиката, многу често ја слушам, супер ми е....

Во последно време почнав и поинтензивно да слушам RnB, незнам некако ме расположува :D а еден од фаворитите ми е Chris Brown.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom