Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe brat ovie se navistina smesniАј да не ве викаме ќираџии.
На туѓа тема коментирате за некојси трет.
Уф мори мајко кој комплекс си набиваат самите беспотребно.
Убај сте пу пу пу да ни поживејте уште долго да си тераме сеир со вас барем сеир да си тераме со вас.
Навистина?? Еве и овој се јавува на друга тема за некој трет....Abe brat ovie se navistina smesni
Абе живи смешки си со канцерогениов хумор, не за џабе Џумерко те викаат низ Баир.Не чичарито... Едино нешто од кое ми ствара немир е да изгубам воља да ве дриблам. Оти во последно време сами автоголови си давате.
Vie cuvajte si gi kozite tamu vo iznejmenite stali se duri ne se meni vlasta oti posle nema nisto da imate i dudlajte kaj toj kozarot mrsen !Навистина?? Еве и овој се јавува на друга тема за некој трет....
Класичен примерок на шура

Козарот и козите нема врска со муабетот, ма да нема врска ни со спортот ама прифаќам толку ти е интелигенција сељак селски незнае друго да каже.Vie cuvajte si gi kozite tamu vo iznejmenite stali se duri ne se meni vlasta oti posle nema nisto da imate i dudlajte kaj toj kozarot mrsen !
Oвај е Менде? затоа така ми прозва... Не бе овај не се плаши да оди од др страна на реката. Др сум јас.Peace bro