РК Алкалоид

• Креатор на темата Креатор на темата Vardarecc
  • Време на започнување Време на започнување
Не чичарито... Едино нешто од кое ми ствара немир е да изгубам воља да ве дриблам. Оти во последно време сами автоголови си давате.

Ај да не ве викаме ќираџии.
На туѓа тема коментирате за некојси трет.
Уф мори мајко кој комплекс си набиваат самите беспотребно.
Убај сте пу пу пу да ни поживејте уште долго да си тераме сеир со вас барем сеир да си тераме со вас.
Abe brat ovie se navistina smesni

Не чичарито... Едино нешто од кое ми ствара немир е да изгубам воља да ве дриблам. Оти во последно време сами автоголови си давате.
Абе живи смешки си со канцерогениов хумор, не за џабе Џумерко те викаат низ Баир.

Ако тебе ти ваделе прекари таму ко си бил незнам, јас уште немам ојдено имам страв да одам од др страна на реката. Слична фобија ко твојата.

Ако тебе ти ваделе прекари таму ко си бил незнам, јас уште немам ојдено имам страв да одам од др страна на реката. Слична фобија ко твојата.
Peace bro
IMG_1876.jpeg

Vie cuvajte si gi kozite tamu vo iznejmenite stali se duri ne se meni vlasta oti posle nema nisto da imate i dudlajte kaj toj kozarot mrsen !
Козарот и козите нема врска со муабетот, ма да нема врска ни со спортот ама прифаќам толку ти е интелигенција сељак селски незнае друго да каже.

Oвај е Менде? затоа така ми прозва... Не бе овај не се плаши да оди од др страна на реката. Др сум јас.
Ваков чоек нема мака. Јас и ти имаме маке да одиме од др страна на реката.
НЕ го прозивај чоекот гледаш шубо е насмеан ќе оди дома со ушите црвени ќе го види женаму ке си речи со швалерката му ги има зацрвенато ушите па пороблем ќе му напрајш на чоекот.

Удри малку подлабоко во агенција за разузнавање јангаш си со ликот.

Последно уредено:
Денеска во Виена се одржа ждрепката за второто коло од ЕХФ Европскиот Куп во машка конкуренција.
Тимот на Кирил Лазаров, кој го освои трофејот во ова натпреварување во 2024 година, ќе се соочи со екипа од Австрија.
Станува збор за тимот на Ферлах, кој во претстојната сезона ќе го има својот втор европски настап во клупската историја.
Првиот натпревар е на програмата на 17/18 октомври во Македонија, додека реваншот ќе се одигра на 24/25 октомври во Австрија.

Back
На врв Bottom