Rimjob and deepthroat

Praktikuvate

• Rimjob

Гласови: 9 33,3%
  • Deepthroat

Гласови: 15 55,6%
  • Nisto, bolno e!

Гласови: 3 11,1%

• Вкупно гласачи
    27
Член од
25 септември 2023
Мислења
111
Поени од реакции
123
Брат ми ова rimjob е океј маж да го прави на жена бидејќи мажот ја посакува жената идеалистички така може да идеализира за нејзиниот анус и без проблем и гадење да лизне и да ја задоволи ама женско на машко бегај бе. За deepthroath никогаш немам пробано јас да го натегнам на некоја ама пред едно лето имав една таа сама си го правеше тоа не знам што и беше филмот јас нешто не уживав посебно бидејќи во животот ми има здосадено се освен да читам на под форум Авијација на форумов.
Автоматски споено мислење:

Imas internet vidi, i dajte temava na povisoko nivo da se komentira ako ne ste upateni ne treba da se naogjate tuka voopsto!
Што те натерува тебе лично вака овој фетиш, што е приказната позади муабетов? Мора да има некоја приказна... Целиот сум уши...

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.478
Imas internet vidi, i dajte temava na povisoko nivo da se komentira ako ne ste upateni ne treba da se naogjate tuka voopsto!
Интернет е, секој може да коментира што сака.
Но добро, може ќе дојде некој академик на доволно високо ниво, со научен труд за римџоб, па ќе ја пише референцата под коментарот.

Член од
19 октомври 2022
Мислења
5
Поени од реакции
20
Интернет е, секој може да коментира што сака.
Но добро, може ќе дојде некој академик на доволно високо ниво, со научен труд за римџоб, па ќе ја пише референцата под коментарот.
Ova so go pisa ti e namesto, ne se izraziv ubavo ne rekov deka treba da ja komentiraat temava dekani tuku da ne se prasuvame sto e kako e, ako znaes znaci i te interesira.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
825
Поени од реакции
1.195
Ја лижам цела хемиско и правам ако е убаво средена :brlav:,
а и таа знае да deepthroat-ни и слушаш едно време "Ghawk ghawk ghoooOloooLowk"

Kajgana Shop

На врв Bottom