Imas internet vidi, i dajte temava na povisoko nivo da se komentira ako ne ste upateni ne treba da se naogjate tuka voopsto!Што е rimjob?
И дали постои parisjob?
Што те натерува тебе лично вака овој фетиш, што е приказната позади муабетов? Мора да има некоја приказна... Целиот сум уши...Imas internet vidi, i dajte temava na povisoko nivo da se komentira ako ne ste upateni ne treba da se naogjate tuka voopsto!
Интернет е, секој може да коментира што сака.Imas internet vidi, i dajte temava na povisoko nivo da se komentira ako ne ste upateni ne treba da se naogjate tuka voopsto!
Ova so go pisa ti e namesto, ne se izraziv ubavo ne rekov deka treba da ja komentiraat temava dekani tuku da ne se prasuvame sto e kako e, ako znaes znaci i te interesira.Интернет е, секој може да коментира што сака.
Но добро, може ќе дојде некој академик на доволно високо ниво, со научен труд за римџоб, па ќе ја пише референцата под коментарот.
Зошто педерски,ако имаш хемороиди многу ќе ти олесни!Nekako mi e pederski da ti go lize nekoj/a cmarot..
Деееее бе не се срами кажи ни што мака те натера на оваOva so go pisa ti e namesto, ne se izraziv ubavo ne rekov deka treba da ja komentiraat temava dekani tuku da ne se prasuvame sto e kako e, ako znaes znaci i te interesira.
Ne, ne sum degenerikSto mislite za ovoj fenomen i dali go oraktikuvate!?
Koга ќе дојдеш на власт се надевам дека нема да го смениш мислењево.Nekako mi e pederski da ti go lize nekoj/a cmarot..
Daj boze da dojde Levica na vlast.. ima sve da pokoli predavnickoKoга ќе дојдеш на власт се надевам дека нема да го смениш мислењево.