Rihanna

• Креатор на темата Креатор на темата KindredAutmn
  • Време на започнување Време на започнување
Од ко ја удри од земја Крис Браун, ова една песна нема напраено како шо требит.

Ја фати Гага синдромот и на Рајана, а ??... Клинката што пред 5 и кусур години повеќе од успешно се појави и се промовираше со 'Pon da replay' , хеее денови беа тоа. Ако, што знам, тоа ќе и биде можеби само пролазна епизода од кариерата и ќе се врати на онаа старата Рири, which I like her more. Прочитав вчера за забраната на спотот и мислам дека е малце претерано, што Алехандро на Гага со sex with a gay guy scene, да не е нешто понормално, па да не цензурирано или забрането ?

However, Рири ќе биде топ уште некое време. Ме интересира само медиумите што ќе ја 'крстат' за спотчето. Кечи им беше 'Te amo' како lesbian story, баш ме интересира за ова како ќе се произнесат и како ќе се постават.

По шизофреничен спот немам гледано одамна... И да, ништо контроверзно за да се забрани. Шизофренијата се однесува на глупите кадри и лошата камера.

Nesmeam da go gleam videovo -.-

Rijana lizhe banani !
Ja pogodile, ko majmun e u facata.
Mng ja mrzam ovaa. Niedna pop peachka ne mrzam kako nea sho ja mrzam.
Odvratna mi e.

море новава песна арна е, една од подобрите у нејзината кариера. However, спотот е кичераја.

Меинстримско квичало, никогаш не сум ја сакала.

Добра е песната и добар е и спотот.
Единствено мене лично не ми е јасно што бара Перез Хилтон во спотот, бидејќи сум информиран дека никој него не го сака поради тоа што објавува разно-разни глупости за ѕвездите на неговиот блог, ги нарекува со погрдни имиња и им црта разни “додатоци“ на нивните фотографии и тоа во Paint.

Добра е песната и добар е и спотот.
Единствено мене лично не ми е јасно што бара Перез Хилтон во спотот, бидејќи сум информиран дека никој него не го сака поради тоа што објавува разно-разни глупости за ѕвездите на неговиот блог, ги нарекува со погрдни имиња и им црта разни “додатоци“ на нивните фотографии и тоа во Paint.

Леле ај пролистај ја темава, па после коментирај.
Ме изнервира твојов пост.

Шо го забрануваат спотов не ми е јасно, малите деца нема да скужат зашо е Ријана така облечена, ќе мислат мода е тоа -.-

Јас сум чула дека Перез Хилтон и е добар пријател на Гага.

Се гледа дека спотот е копи пасте, а и песната не ме бендиса баш...

Јас сум чула дека Перез Хилтон и е добар пријател на Гага.

Е па меѓу ретките е таа :)

--- надополнето ---

Леле ај пролистај ја темава, па после коментирај.
Ме изнервира твојов пост.

Шо го забрануваат спотов не ми е јасно, малите деца нема да скужат зашо е Ријана така облечена, ќе мислат мода е тоа -.-

Е и?
Во темава сите си ределе спотови што мислат дека се најсофистицирани и најкул.
Мене тој на Rihanna ми е шарен и интересен, нема зошто да те изнервира мојот пост кога тоа е само мое мислење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom