Reviews: Samsung D900

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Telefonot e nov .A treba da doplatam uste 230 evra.A sea trebad a go zemam begde za pola sat.Zaso ne ti se veruva???

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
da de... kakvi i da imash kanali pak ne e normalno taa cena da ti ja dade... mislam ok, sekoj si ima svoja matematika ali dilerska od Dubai e 210 evra... ako do tolku e spusteno za 50 evra na malo da ja rabota stvarno ne znam do kaj stigna svetov!!!

vo Skopje ima 8 dileri sto dilaat na skoro site mobilari... e sea retko koj ide sam u dubai da si zima telefoni oti nikoj ne go ni znae celiot proces na rabota. dolga filozofija... ali na gsm forumot bash se karavme so edni lugje sto davaat isti ceni i dilerski i maloprodazni i go rusat pazarot. Losto e sto davaat samo ceni a ne telefoni. I se razbira jas go imam za 280 evra a on go imal za 260 i sekoj ke saka od kaj nego da go zeme.... ali rabotata e sto jas go imam na lager a on im vika na lugjeto mi se potrosija za edna nedela ke stignat i taka samo matka dur ne padne cenata.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
армин06, очекувај после 14часот да ти кажам финално колку за кеш колку за замена.

п.с. мислам дека поисплатливо би ти било да си ја продадеш на форумов или во оглас Т610та и да дојдеш со кешарина кај мене...
оти не ми праи мерак твојата Т61ка

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Necrophilia напиша:
армин06, очекувај после 14часот да ти кажам финално колку за кеш колку за замена.

п.с. мислам дека поисплатливо би ти било да си ја продадеш на форумов или во оглас Т610та и да дојдеш со кешарина кај мене...
оти не ми праи мерак твојата Т61ка
Aj be ne zezaj sinoka ne sum spiel od radost, pa aj ne mi krsi film daj da ti dam prite i tel i da se pozdravi me

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
pa daj be sitni ja taa T610... ti rekov ne mi se svigja.. i mene telefonot mi prai losh film ni na kraj pamet ne bi go prodaval so takva maska...

ti pishav pvt mislam deka e dobra cenata za vo kesh... toa ti e so 20 evra popust... i da ne mi se cenkash oti mene ne mi pagaat od nebo telefonive, a ke treba i godina dena da ti davam garancija.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ej ako ti odgovara cenata sto ti ja kazav vo pvt kauj oti ti rekov uste dva komada imam... oti ako gi prodadam deneska sledna tura duri sledniot cetvrtok... a ako pricekas do sledniot cetvrtok moze i da ripne cenata.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Еј некро кажи од искуство кој е подобар Д900 или Н72

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кхм... кој од админиве или модераториве имаше н72, мислам Мистичен или Ејсид.

Како и да е. Н72 многу-многу не сум чепкал ми доагале на сервиси за безвезни работи у стил на формат или не им работи капачето за камерата или пак тастатурата заебавала али сето тоа биле од неправилно користење дефекти.

Знаете сите и самите дека Д900 многу падна со цената на пазаров пред нова година беше 330/350 евра сега се наога скоро секаде за 280/290 евра тоа значи дека за помалку од 2 месеци паднал цели 50/60 евра. дали е тоа нормално? и што мислите зошто му е падната толку цената... као демек има подобар у функции и понов од него што му пага цената???

S

Sasha

Гостин
Moj sovet ti e da si go kupis telefoncevo odma,bidejki nema podobra marka od samsung,zatoa sto pravat najbolji dizajni,naj inovatori se i telefonite im se mnogu izdrzlivi,jas koristev samsungd520 do pred nekoj den,sega imam samsungE760 i top e!Pozz...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
sasha напиша:
Moj sovet ti e da si go kupis telefoncevo odma,bidejki nema podobra marka od samsung,zatoa sto pravat najbolji dizajni,naj inovatori se i telefonite im se mnogu izdrzlivi,jas koristev samsungd520 do pred nekoj den,sega imam samsungE760 i top e!Pozz...
Го купив пред повеке од еден месец и го користам.:zver:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
аман бе саша, си ги пробудила се стариве теми од пред година дена... хахах...

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иначе телефонот денеска дилерска цена му е 220 евра а продажна 245/250 евра.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Necrophilia напиша:
иначе телефонот денеска дилерска цена му е 220 евра а продажна 245/250 евра.
една замерка до Necro, мислам дека нема ти зашо да им ги кажуваш дилерските цени на луѓево, ипак тоа си е твоја работа!!!
бар ја така мислам!

Kajgana Shop

На врв Bottom