Решение за името во декември!

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе најдиш бе!
А зошто да не најдиш?
Не реков дека кај нас ќе биде арно.
Само, за разлика од нив, ние пцовисани књи сеуште не сме јаделе, и тоа со години!
А ти што мислеше, Хитлер таму како дојде на власт?
Од изобилие?
:pos2:

Не се викам Јанез, ама викај ме така ако сакаш!
Ако си наменет за Германија,-Холандија-Белгуја регионот, секако ти препорачувам да се нафатираш.
Посматрај од сега за колку кратко време ќе станат помали од маково зрно.

Polu-janez** de..po majka :) tesko da ke gi vidime, duri i vie na solncni strani Alp.....pred toa ke ne nema....., za da nemaat konkurencija okolu konjite koga ke gi glockaat....

**janez=slovenec vo zargon na site onie podole od niv :)

do narednata vojna nema da se smeni imeto a po nea zavisi koj ke tepa

Не се викам Јанез, ама викај ме така ако сакаш!
Aj jебеш му матер...
ја у живот паметен словенац не сум сретнал,видел...
чудо едно.
:toe:
Живо чудо,викам ја,
од кај искочи кај вас она учителот Едвард Кардељ
па ни еба матер на сите топтан
и однесе у тоа дежелата ко циганче мрсул се што можеше да земе од бивша ЈУ.
Што ме стимулира,секаде каде што можам да ве третирам вака:

Европата, да давала на други, како некои глупантропи што се надеваат овде, немало да биде богата, ами сиромашна!
Тие ќе не земат, само ако од нас има ќар, тоест, позитивен (за нив) исход.
Ако им нудиме зијан, ќе измислуваат разни глупавички изговорчиња, за дечиња од 2 одделение!
Цигано-атињаните се задолжени тие да се машата со која ЕУ ја спроведува својата расистичка и фашизоидна политика кон нас.
А зошто инаку токму на јужната циганарија и дадоа `пари` та токму тие и никој друг да не одлучува дали и кога ќе ни ги дадат?
Нема да поминат 3 години и нема да ни треба никаква ЕУ
Нема да поминат 5 години и на таа унија ќе се смееме, како што сега бугарите се исмеваат со бившата Југославија.
Што ќе речеше Милошевиќ...`Мртвом вуку мере реп`
После 5-10 години, Јунанистан пак че биде дел од Турција, кај што им е и местото, а во таканаречениот Дојчланд, повторно, на улиците ќе се грабаат за пцојсани коњи.
:vozbud:
Ni od Poljacite imaa kjar,ni pak od nas kje imaat kjar.Da bideme site nie srekjni zaradi Ruskiot faktor koj go demne toj prekrasen del od svetot narecen Evropa,i da vlezeme kolku shto e mozno pobrzo.Oti Rusija veke nema vlijanie na Balkanot (Bugarija vleze vo EU i nie sme slepocrevo srede Evropa) pa mozat da ni go najdat krajot i na poinakov nacin.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom