Реплика автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата igor rot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 септември 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
Локација
macedonia/valandovo
gledam po ova videata od you tube od toyota mr2 pravat lamborgini od fiber glass.ferrari 360 isto od mr2 toyota,dali toa moze i kaj nas da se napravi

Јас стварно не ја гледам поентата на овоа, мене исто ми доаѓа како да ставиш пламени (flame job) на Голф 1.

Tyler Durden: Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.

Јас стварно не ја гледам поентата на овоа, мене исто ми доаѓа како да ставиш пламени (flame job) на Голф 1.

http://youtu.be/VXBjTbYYafQ pogledni go videoto i svati sto e poentata i ne e samo toa gi ima mnogu no poentata bese dali toa moze i vo mk

За ова знам од пред 3-4 години и имам пребарувано по интернет,,, треба да се напраи дрвен скелет , па се полни со гипс , се шприца со кит и се лепи со фиберглас... е сега треба околу една година да се напраи калапот па потоа доаѓаат готови пари , ама во Македонија ретко кој ке даде 25.000 eur за такво нешто ... Иначе јас би купил реплика на Lamborghini Murcielago.Би напишал нешто повеќе ама во моментов морам да одам

http://youtu.be/VXBjTbYYafQ pogledni go videoto i svati sto e poentata i ne e samo toa gi ima mnogu no poentata bese dali toa moze i vo mk

Како што кажав може да изгледа на ферари ама на крајот на денот не е, туку е тојота, ништо повеќе, и поарно личи да ја оставиш тојотата како што е.

Како што кажав може да изгледа на ферари ама на крајот на денот не е, туку е тојота, ништо повеќе, и поарно личи да ја оставиш тојотата како што е.
Да , но како што знаеш и самиот ,луѓе се палат на порше 924 а камо ли кога ке видат ферари знакче...Е сега нормално 150 коња за тојота не се малку , со појачување лесно може да се добијат 250-260 коња што и не е баш слабо.

da da normalno e toa deka ke se palat na znacka i se placiva ke bide cekor pa napret od toa so bilo pret toa.i normalno e kako sto kaza ficdogg sto i da pravis ke bide pa toyota mene mi bese zborot dali ke moze da se vozi ovdeka kaj nas u mk zosto ke bide fiber glass -plastika skolkata nema da bide metal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom