Normalno deka omrazata i ponatamu ke postoi, no bez vakvi propagandi ke ima edna pricina pomalku za sozdavanje omraza, i toa e dobro neli?
Vremeto ke pokazi dali ste vo pravo so vasite prorostva, no jas cisto se somnevam, kako sto se somnevam i vo prikaskite od site drugi religii......
P.S. ne zaboravaj deka lugje koi go citirale Kuranot se konvertirale vo Hristijani, pa sto znaci toa? Nemojte da mislite deka Islamot ja ima taa privilegija da prima novi lugje sekojdnevno, zasto i drugite religii ne se nisto podolu......no sepak ako Islamot sekojdnevno prima golem broj na konvertirani lugje, a pomalku gubi od onie prethodni vernici, znam deka toa ne e poradi negovata golemi i vistinitost tuku poradi kaznata koja im sleduva na site onie koi ke go napustat islamot. Ako ne se lazam kaznata bese smrt, neli?
Хахахаххахахахаххахаааааа ќе паднев од смеење. Не, не е казната смрт другарче, тоа не знам во која луда држава си го видел па шириш тука дез информации.
Верата е избор не присилба. Што се однесува до тоа колку Муслимани конвертирале во Христијани да ги има не викам не. Ама кои се тие луѓе ?
Некои кои не знаат ни како се викаат нели ?
А кој влегува во Ислам ? Ај чепни по нет.
Јас не викам дека Христијанството е подолу од мојата религија, јас немам право тоа да го речам и да навредам некого.
Но Исламот е последна објава до човештвото.
--- надополнето --
--- надополнето ---
Па кој ќе и поверува на оваа ? Една попаметна во 2 милијарди луди ?

--- надополнето ---
Мислам дека милијарда пати веќе кажав.
Залудно им е да го прават пејгамберот психопат, залудно е.
--- надополнето ---
Јас го изгледав видеово и се што типкава кажа нема врска со она како е опишан Мухаммед с.а.в.с во Хадисите.
Тој бил најдобрата личност кој легнувал гладен за да се прехранат другите.
Го спречил убивањето на женските деца во Арабија.
Спречил секаков вид на убивање.
Напишал прекрасна книга со закон.
И немал омраза кон други вери, тој дури наредил дека мора да се живее во потполна слога со другите.
Затоа не може пејгамберот да биде психопат, психопат може да е само таа што се појавила на видеото.