Реклама5

• Креатор на темата Креатор на темата UpperCut
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Има ли некој друг проблем со реклама5, веќе неколку дена пробувам неможам оглас да објавам, дали е до нив или што е работава незнам, морав да отворам тема ако не е на место се извинувам

Има ли некој друг проблем со реклама5, веќе неколку дена пробувам неможам оглас да објавам, дали е до нив или што е работава незнам, морав да отворам тема ако не е на место се извинувам

Зошто не ги прашаш нив?
http://www.reklama5.mk/HelpContact.aspx

A dali znaes deka se plaka ili seuste mislis deka e besplatno kako porano?

Толку е нож до коске , за 1 реклама да му ебам матер, земи парола и пиши "Продавам СтоКец за 500 евра" и застани на плоштад, исто толку луѓе ќе те видат за 5-6 саати ..

Зошто плаќате? Направете нов маил, па профил и ќе ви го објават за еден ден огласот. Битно кога ќе скролаат ќе излегува и вашиот само нема да можете да го обновувате секој ден. Од еден профил по 4/5 огласи ги оставаат.

Чекајте....... објавувањето оглас на Реклама5 е бесплатно? :confused:

какви глупости па барем да напишеле дека е недостапна страната .... кликнete доле на powered by BIGMEDIA и вади системот е привремено недостапен ....

до мене било, ми ја блокирале ип адресата изгледа, пробав со друга сака :) може клуч

Треба да објавам еден оглас, ама гледам дека почнале да наплаќаат овие засекогаш бесплатниве.
Муабетот ми е дали воопшто вреди да му платам, или пак има некој друг огласник кој има повеќе прегледи од реклама 5?
Пазар 3 некако гледам е слабо.

Пазар3 станаа тапа во последно време, мислам дека Реклама5 се во моментов најпопуларни. Тие 100 МКД годишно вредат ако почесто огласуваш. Па и еден оглас да е за нешто што не е 100/200 МКД.

Sent from my Nexus 4

Треба да објавам еден оглас, ама гледам дека почнале да наплаќаат овие засекогаш бесплатниве.
Муабетот ми е дали воопшто вреди да му платам, или пак има некој друг огласник кој има повеќе прегледи од реклама 5?
Пазар 3 некако гледам е слабо.

Направи нов маил, па Регистрирај се на Реклама 5 ќе ти го одобрат огласот за 24h. Само нема да можш да го обновуваш по три дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom