The Gamer
Човекот шо гејма
- Член од
- 18 февруари 2011
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 27
едвај чекам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едвај чекам

едвај чекам![]()
Yoshiro od tripwire na forum pisa deka nema togas da izlaga .моментално играм само Singleplayer а за крак мислам дека малце потешко ке искочи заради steam и срања али би требало да има.ја проба некој? Има крак за мулти на пиратската верзија?
ама вреди. Ако успееш да бидеш јак во оваа игра, ќе напреднеш како ,,gamer,,. За мене подобро ми е да изгубам во ваква игра каде шо е се околу знаење, него да тепам во CoD каде што е фактички земи пушка и пукај (не дека CoD e лоша игра
).singleplayerot e gluposti,samo kolku da naucis mapite i da koristis stvari,multiplayerot e nenormalenмене ми се чини или играва у сингл плеер ми дава ботови?не мисии?

Како ја играш multiplayer? За од замунда зборуваш или си ја купил од стим. Оти кај мене не најдува сервери.singleplayerot e gluposti,samo kolku da naucis mapite i da koristis stvari,multiplayerot e nenormalen![]()
Не ми се свиѓа графиката..ефектите за екслозии, чад ова она не ми изгледаат воопшто реални.колку пари ја зема и од каде ?ja imam orginalka zatoa