Реакции на Законот против пушење на јавни места

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување

Дали законот ке влијае врз економијата и слободното право на избор

• Вкупно гласачи
    714
абе 20 нек ги направат:)

најдобар закон е ,шо се бунете.
сакаш да пушеш ,ајде вонка .

пс. пушач сум:)

Eпа ако си пушач тогаш си асли Бугар:D

Абе знаат и самите дека е сосема во ред да не се пуши у присуство на други луѓе, само така интересно е да се натегаме.

Ќе си садам компир море што ти е. Ќе го пржам и во весник ќе го јадам на плоштад! Ама фер ќе е кон тие со нормална телесна тежина да плаќаат за поскап компир? :)
Паралела на лесна дрога со храна?
Или сакаш да кажеш дека јадењето храна, само по себе е избор? ;)

(Со должно извинување на другите (другата уствари) лесни дроги. Тутунот го ставам во истата група само затоа што е општествено прифатен и легален, иако не е и еднакво бенигнен).

А непушачите како што ти се?

Како непушачи. Не пронашле некој moral high ground и не ми повторуваат како папагали за нивната храброст и одважност во борбата против цигарите, за нивната надчовечка сила и издржливост со кои успеале да ја добијат таа битка, за сите тие квалитети кои кај мене недостигаат.

Како непушачи. Не пронашле некој moral high ground и не ми повторуваат како папагали за нивната храброст и одважност во борбата против цигарите, за нивната надчовечка сила и издржливост со кои успеале да ја добијат таа битка, за сите тие квалитети кои кај мене недостигаат.

И пред да умрат, медаља ќе им доделат :) А за пушачите, нема медаља!!! Suck it!

Eпа ако си пушач тогаш си асли Бугар:D

Абе знаат и самите дека е сосема во ред да не се пуши у присуство на други луѓе, само така интересно е да се натегаме.
абе ного сум блиску до Бугарија ама ногоо далеко бугарка да сум:)

как и сите пушаче и на мене не ме гајле дали на друг му пречам,ама и на мене ми смете ка ќе си одам дома од излеване цела да мирисам на цигаре.

Аха ти смета потенцирањето на квалитети кои ти недостигаат. Ок у реду е тогаш. Те разбирам

Муабетот се повеќе ти личи на оној на педерите и за нивната дискриминираност.
Некако селективен си кога станува збор за труење во зависност колку ти одговара исто како што се тие селективни што е природно а што треба да се казни.
Нејасен си.
Како тоа сум „селективен„ за зависноста и труењето, прво само по себе, а потоа објасни ми и како тоа го поврзуваш со некој си муабет за дискриминацијата на педерите??!?

Аха ти смета потенцирањето на квалитети кои ти недостигаат. Ок у реду е тогаш. Те разбирам

Не разбираш ти дечко. За да може некој да ми ги придаде или одземе тие квалитети, мора да постои процесот на откажување. За да постои таков процес, мора да има желба. На крај да резултира со неуспех. Нема ни желба, нема ни процес, ама тоа не ве спречува вас хероите на нашето време да лоцирате недостатоци. Типични новокомпонирани бугарчиња. Един народ две држави.
Епа нејќам да сум дел од вашата држава бе, факју. :)

Не разбираш ти дечко. За да може некој да ми ги придаде или одземе тие квалитети, мора да постои процесот на откажување. За да постои таков процес, мора да има желба. На крај да резултира со неуспех. Нема ни желба, нема ни процес, ама тоа не ве спречува вас хероите на нашето време да лоцирате недостатоци. Типични новокомпонирани бугарчиња. Един народ две држави.
Епа нејќам да сум дел од вашата држава бе, факју. :)

Абе така е.

Џабе да ти кажувам дека подобро е да имаш секс, отколку да дркаш, кога не постои желбата и процесот кој ќе заврши со тотален фејл.

Абе така е.

Џабе да ти кажувам дека подобро е да имаш секс, отколку да дркаш, кога не постои желбата и процесот кој ќе заврши со тотален фејл.

Или да имаш море. Некои викаат дека било многу поубаво да имаш море. Тие знаат, немале, земале пасош и сега наеднаш имаат море.
Тоа е. Не знам до каде со овој памет.

Или да имаш море. Некои викаат дека било многу поубаво да имаш море. Тие знаат, немале, земале пасош и сега наеднаш имаат море.
Тоа е. Не знам до каде со овој памет.

Малечок има многу фрустрации насобрано во тебе.

Те оставам на темава, да го апсолвирате подобро законов, а по можност и да го смените.

Поздрав.

Малечок има многу фрустрации насобрано во тебе.

Те оставам на темава, да го апсолвирате подобро законов, а по можност и да го смените.

Поздрав.

And he rides off into the sunset.

Бре возгордеани бивши пушачи, не смееш ни да се помајтапиш со нив. :(

:icon_mrgr:,,,,amaaaaaaaaaa,,,sega se postavuva drugo prashanje,,,kolku pati si go popushil,,,:ROFLMAO:
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 14:23 ---
,,,i PS,,,tuka bre na forumov,,,,:pos:,,,,:свиркам::facepalm:

Немој со ваков хумор, ќе умре некој од смеење, ќе го носиш на душа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom