Разговор на кафе...

• Креатор на темата Креатор на темата Ultimate'
  • Време на започнување Време на започнување
Со дечко на кафе не разговараме:icon_lol: :love::love::love:
А со другарки разговараме за дечковци;) ако почнат факс тема мењам муабет одмаааа пошто ми е досада живаааа и гњаважаа муабетов:sick: и така... а да и за облекаааа и ствари што како кај кој си купил,видел нешто убаво и тоа:pipi:

Се пали прво цигарета па се пробуе кафенцето и поглед у очи мало смешкање под брк па малце клише муабет,2 до 3 вица, 3 до 4 комплименти, па и гледам на кафе едно 10 минути и све и погаѓам и кажуем што и е судбина и идеме кај мене на туш и јадеме благо после пушиме (кој што има за пушење) и пак на крај палам една цигара после пушење и пиеме уште едно кафе по мој таен рецепт и праиме малце муабет и после ја испраќам до скали.

Разговараме за фудбалски трансфери :pos: шалам се, прво некој општ разговор јас за мене она за неа или некој оговараме :pos:, и на крај ако пронајдеме заеднички јазик разговорот прекинува. :icon_lol:

битно е да и оставиш впечаток дека цело време ја слушаш, ептен многу ја разбираш, малце ке климаш со главата во знак на одобрување и согласување, одвременавреме ке речиш да да или во право си, и во глобала оставија да плампа цело време. никако не и оди на инает или пак да отвориш тема за бившите или сегашните ни твој ни нејзини. неколку комети, ѕвезди и други небески тела ке и симниш и тоа е тоа. ако излезете пак или така нешто е тогаш малце поагресивно, а ако не вежбај оти негде си ја промашил работата.

Оставаш да те води инстинктот, ништо предвреме спремано никакви совети вежби пред огледало итн. Едноставно без очекување како што само инстинктивно и самото од себе ќе си дојде, и инстинктивно ќе знаеш што е што.
Непланираното секогаш излегува најубаво!
Она што го правам со онаа што ми значи?
Место : ресторан надвор од гужви и галами.
На маса : јадење, вино (црвено), една свежа ружа.
Разговор : им се препуштам на чувствата и атмосферата. Секогаш кога треба, ми доаѓаат вистинските зборови :)
пс. Со симпатија/девојка не идам на кафе, затоа вака одговорив.

Полесно од ова амин. Прво дознај што сака, дали има некое хоби, какви луѓе сака, После тоа врти го муабетот околу тоа. Се разбира нема само тоа да збориш. Отварај и се малце, ама биди таинствен за поинтересно да е. На крај краева има 1000000 теми за разговор, спонтано иде тоа, од една тема влече на друга, таа на трета итн итн. Се што треба е да си комуникативен само.

taa shema kafe muabet so cura e veke izbledena :D sea ovie devojki sakaat nesto zestoko votka martini vince da se opustat pa posle oni na tebe da ti kazat so imaat a ne ti na niv da cekaat da im se pustis hahaha zeni izvinete ama sepak so alkoholce se opsusta se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom