Раздвижувања на турското малцинство во соседството

• Креатор на темата Креатор на темата MKEUpatriot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што трескате глупости. Тој со месеци замижуваше пред извештаите дека се вооружуваат терористи, се копаат ровови и се забележуваат илегални преминувања на нашата граница. Тоа е осмислен план кој заедно со Џафери сакаше да го оствари - поделба. Не му успеа намерата да го мобилизира резервниот состав и да се прогласи воена состојба , за среќа Трајковски го спречи. Тоа ќе беше катастрофа тогаш ќе ја имаше целата власт во свои раце. Дури кога екипа на а1 телевизија беше задржана од тие формации дури тогаш веќе не можеше да замижува и да продолжи со спроведување на замислениот план.
Се согласувам.Љубчо си има една агенда во глава.А мене не ми е јасно што јавно не се декларира за бугарин што држи само тензија.

само турцит можат да ги средат овие Варвари од Бугарија и Атина

И јас истото го мислам ако кога не ми го признаваат моето малцинство во Бугарија и Грција што друго да се речи.
подршка до
ОМО Илинден Пирин
Виножито Лерин

Македонија на Македонците

И јас истото го мислам ако кога не ми го признаваат моето малцинство во Бугарија и Грција што друго да се речи.
подршка до
ОМО Илинден Пирин
Виножито Лерин

Македонија на Македонците
Да те поправам македонскиот етнос не се признава било каде на земјината топка

Албанија,Србија,Хрватска,Словенија,Австралија,Шведска,Норвешка,Босна САД.........................

Во Србија и Албанија имаа партии на етничките македонци,а и внесен е македонскиот јазик во локалната самоуправа

Албанија,Србија,Хрватска,Словенија,Австралија,Шведска,Норвешка,Босна САД.........................

Во Србија и Албанија имаа партии на етничките македонци,а и внесен е македонскиот јазик во локалната самоуправа

Добро напредувате бавно, но сигурно.

важно права имаат,како ке се борат за својте права зависи од нив самите
гледаш шипојне што прават овде ,за знаме се борат сега и за грбт.е да бидат застапени
во знаме и грб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom