rapidshare.com акаунти

• Креатор на темата Креатор на темата TheKnight
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
imam akaunti za prodavanje ...
sekoj akaunt trae eden mesec, ni pomalce ni poveke
akauntot e licno od moi poeni napraven, go vadam od poeni od kolektorski akaunt, koj ne znae sto e toa neka si citne
cena na eden akaunt e 350 denari
mozam da prodadam najveke 3 akauta bidejki tolku poeni imam
koj e zainteresiran neka mi pise poraka
pozdrav

BuMp!

350ден. за 1 месец... аа не... За 300ден. ја можам да ви најдам некој што ќе трае подолго...

А уствари кој користи рапидшер? :)

350ден. за 1 месец... аа не... За 300ден. ја можам да ви најдам некој што ќе трае подолго...

Не зезај, премиум на рапид шер е стварно добра работа :)

Добра е цената зошто е правен преку поени иначе јас ќе најдам и за 100-ка на мобилен кредит да ставиш за рапидшар акаунт што трае месец па и повеќе од месец дена ако ставиш за 200-ки така да ..

Сите користат бе. Ти од кај симнуваш игри / апликации / она тоа... (освен торент нормално)?

Сите користат бе. Ти од кај симнуваш игри / апликации / она тоа... (освен торент нормално)?

Покрај толку торенти ни на крај памет не ми паднало да симињам од рапидшер.:smir:

Покрај толку торенти ни на крај памет не ми паднало да симињам од рапидшер.:smir:

а како ќе симнуваш ако торентот нема сиидери,личери,пиери??
вака преку рапидшер немаше таков проблем,плус ако имаш премиум акаунт

Оди легниси па напиши нешто попаметно после.

Хехе стар чоек шо може да ти каже:uvo: Сите ствари шо ги има на рапидшер закачени, може да се најдат на различни торент страни, така да јас не би купувал рапидшер премиум од оваа причина. Ова е моето мислење а тебе стари ако мајка ти не те научила да почитуваш други мислења не сум ти ја крив !!! Оди играј шах во парк, занимавај се нешо :helou:

Хехе стар чоек шо може да ти каже:uvo: Сите ствари шо ги има на рапидшер закачени, може да се најдат на различни торент страни, така да јас не би купувал рапидшер премиум од оваа причина. Ова е моето мислење а тебе стари ако мајка ти не те научила да почитуваш други мислења не сум ти ја крив !!! Оди играј шах во парк, занимавај се нешо :helou:

Никогаш неможе торентот да биде исто со рапидшар на јавните торенти сидер за лек нема а на приватните како замунда ти бараат да правиш аплоад во спротивно ти го банираат акаунтот така да види што е подобро.

Не ти барат да аплоадираш на Замунда за да ти опстои акаунтот, нема врска ова. Исто е и на демоноид, на други незнам како е.

:oftopic:

Незнам зашто некој би симнувал воопшто игри или филмови од рапидшер ако нема премиум.Затоа најдобар Free Hosting според мене е Mediafire,можеш да симињаш до 8 фајлови одеднаш и тоа немора да чекаш, само кликаш и се симиња.Плус ако имаш MediafirePro можеш да аплоадираш фајлови до 10 гига, никогаш не ти ги бришат фајловите и чет со некој од support тимот.

:oftopic:

Незнам зашто некој би симнувал воопшто игри или филмови од рапидшер ако нема премиум.Затоа најдобар Free Hosting според мене е Mediafire,можеш да симињаш до 8 фајлови одеднаш и тоа немора да чекаш, само кликаш и се симиња.Плус ако имаш MediafirePro можеш да аплоадираш фајлови до 10 гига, никогаш не ти ги бришат фајловите и чет со некој од support тимот.

Да да потполно се сложувам со тебе. Mediafire е најдобар, но Rapidshare е најкористен. Што да праиш? А инаку на MF си имам и акаунт (фри) и си качувам работи :)

зашо да не е добро премиум ?
поарно не може да биде, ако имаш брз интернет највеке ти се исплати пр. 10мбпс и си шибаш 1200-1300 кб/с

Незнам кој воопшто купува акаунти, побарајте на гоогле има само мал милион валидни со по некој гига останато :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom